Μουσικη

Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου αντάμωσαν στη Σουηδία και τραγούδησαν μαζί

Medley των τραγουδιών «Zari» και «Κάτσε καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου αντάμωσαν στη Σουηδία και τραγούδησαν μαζί
Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου αντάμωσαν στη Σουηδία και τραγούδησαν μαζί © HelenaPaparizou/Instagram

Μαρίνα Σάττι - Eurovision: Η συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου - Medley των τραγουδιών «Zari» και «Κάτσε καλά»

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη γενέτειρά της, Σουηδία, όπου και συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία έβγαλε ένα βίντεο, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε το ρεφρέν από το «Ζάρι» όταν η Έλενα Παπαρίζου επενέβη, για να πει το δικό της τραγούδι «Κάτσε καλά» αλλάζοντας τους στίχους.

Αντί για «αγόρια σαν κι εσένα υπάρχουν πολλά» είπε «κορίτσια σαν κι εσένα δεν υπάρχουν πολλά» απευθυνόμενη στη Μαρίνα Σάττι. Στο τέλος οι δύο ερμηνέυτριες αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά ενώ στο βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου στο Instagram γράφει τη λεζάντα «MA-RI-NA».

Με τη Μαρίνα Σάττι συναντήθηκε και η Ελένη Φουρέιρα 

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε και αυτή στη Σουηδία για τον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision μιας και θα ανέβει ξανά στη σκηνή αλλά υπό άλλο πρίσμα.

Στο Μάλμε συναντήθηκε με τη Μαρίνα Σάττι την οποία αποθέωσε ενώ στο βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει, δεν χρειάζεται καν να της πω εγώ καλή επιτυχία. Είσαι μαγική. Δώστο όλο».

Το interval act της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στο interval act του Α' ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου. Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.Στο act θα συμμετέχουν επίσης η εκρηκτική Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.