Μουσικη

Το «Zari» της Μαρίνας Σάττι 3ο most watched κομμάτι για τον Μάρτιο

Ποια κομμάτια βρίσκονται στην κορυφή και οι εκπλήξεις της Eurovision

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι - Zari: Ανεβαίνει στα προγνωστικά
© Youtube/Marinna Satti

Μαρίνα Σάττι - Zari: 3ο most watched κομμάτι για τον Μάρτιο - Ποια κομμάτια βρίσκονται στην κορυφή και οι εκπλήξεις

Σε περίπου έναν μήνα στο Μάλμε θα λάβει χώρα ο 68ος διαγωνισμός Eurovision και ήδη από τώρα τίθεται επί τάπητος η κουβέντα των φαβορί για τη νίκη και την πολυπόηθητη 10αδα.

Από όλα τα κομμάτια έχουμε λίγο πολύ την εικόνα από το τραγουδιστικό μέρος ενώ κομβικό ρόλο σε αυτό το «ασανσέρ» των προγνωστικών θα διαμορφώσους οι τελικές πρόβες των χωρών. Υπό αυτό το πρίσμα, θα γίνει πιο ξεκάθαρη η εικόνα των φαβορί που αυτή την ώρα στην πρώτη θέση τα τελευταία 24ωρα φιγουράρει η Ελβετία με το «Code».

Nemo - The Code | Switzerland 🇨🇭 | Official Music Video | Eurovision 2024

Δεύτερη βρίσκεται η Κροατία ενώ στην τρίτη θέση των στοιχημάτων συναντάμε την Ιταλία και ακολουθούν οι Oλλανδία, Ουκρανία, Βέλγιο και Γαλλία. Η Ελλάδα από την 7η θέση, έχει κατέβει στην 8η. Η Μαρίνα Σάττι όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από κάποιες πρόβες λόγω του θανάτου του πατέρα της αλλά οι ετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά.

Η κατάσταση αλλάζει στα most watched τραγούδια για τον Μάρτιο

Το επίσημο κανάλι της Eurovision έδωσε πριν λίγες ώρες τη λίστα με τα 20 τραγούδια που έχουν προβληθεί περισσότερο για το μήνα Μάρτιο. Σε αυτή τη κατηγορία η κατάσταση αλλάζει καθώς νούμερο ένα σε προβολές για τον μήνα Μάρτιο είναι το «Europapa» της Ολλανδίας. 2ο τραγούδι είναι της ισραηλινής συυμετοχής και της Eden Golan, το «Hurricane». Το «βάθρο» κλείνει η Μαρίνα Σάττι με το «Zari» ως τραγούδι με τις περισσότερες προβολές για τον μήνα Μάρτιο. 4η ακουλουθεί η Αρμενία και 5η η Κροατία με τον Baby Lasagna που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση.

Δείτε το βίντεο

Eurovision Top 20 Most Watched: March 2024 | #UnitedByMusic

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ