Μουσικη

Μαρία Κοζάκου: Άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ, τώρα γράφουν κατεβατά για τη Μαρίνα Σάττι

«Το τραγούδι μου αρέσει, και μου έκανε εντύπωση πώς διείσδυσε στον δημόσιο λόγο»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Κοζάκου: Άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ, τώρα γράφουν κατεβατά για τη Μαρίνα Σάττι
Μαρία Κοζάκου: Άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ, τώρα γράφουν κατεβατά για τη Μαρίνα Σάττι © Glomex/Ert

Μαρίνα Σάττι - Zari: Οι δηλώσεις της Μαρίας Κοζάκου - «Το τραγούδι μου αρέσει, και μου έκανε εντύπωση πώς διείσδυσε στον δημόσιο λόγο»

Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας έχει δεχθεί σωρεία σχολίων και η κοινή γνώμη έχει διχαστεί γύρω από το «Zari».

Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024

Η πρώην παρουσιάστρια και η «φωνή» της Eurovision όπως την είχαμε συνηθίσει, Μαρία Κοζάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και πήρε θέση για τα όσα ακούγονται σχετικά με το τραγούδι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czros9xrm6ip)

«Δεν ξέρω αν έχει νόημα να πω αν μου αρέσει το τραγούδι, αλλά θα σου πω ότι μου αρέσει. Αυτό που μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι πώς διείσδυσε στον δημόσιο λόγο και όλοι συζητάνε για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη Eurovision, να γράφουν κατεβατά με τη γνώμη τους για το τραγούδι. Μιλάμε για αδιανόητες επιδόσεις στο Youtube και το Spotify».

Η Τζώρτζια Κεφαλά σχολιάσε το «Zari» της Μαρίνας Σάττι

Την άποψή της για το «Zari» εξέφρασε η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από τη δημόσίευσή της σχολίασε πως η Μαρίνα Σάττι «είναι θύμα του συστήματος» και δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα «στερεοτυπικα μνημεία».

Η ανάρτηση της Τζώρτζια Κεφαλά

«Και που λες, το θέμα δεν είναι η αισθητική του καθενός, η αντίληψη του για τον πολιτισμό, το να πιστεύει αν μπορούμε να βελτιωθούμε, ή το αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα για βελτιωση.. Το θέμα είναι να βρούμε το “δηλητήριο” που παρακινεί τη σκεψη και το λόγω. Πίσω από την πολιτισμένη άποψη, την βαθιά στοχαστική και καλοπροαίρετη υπάρχουν πάντα στερεοτυπικά μνημεία.

Η Μαρίνα Σάττι δεν ξέρει μάλλον τι κάνει.. είναι μάλλον θύμα του συστήματος.. ενώ είναι συμπαθέστατη και ταλαντούχα.. Όλα αυτά της τα πρότεινε κάποιος άλλος.. και τα δέχτηκε παθητικά.. Η λέξη “χαριτωμενη” για μια νέα κοπέλα σε οποιοδήποτε επάγγελμα.. είναι απαξιωτική», έγραψε η Τζωρτζια Κεφαλά.

«Το να λέμε ότι οι καλλιτέχνες που είναι “ημίγυμνοι” δεν είναι καλλιτέχνες ,είναι απαράδεκτο και ισοπεδωτικό. Το ότι προέρχονται αυτά τα λόγια από σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος είναι απογοητευτικό.. Μπορείς να διαφωνείς για τα άσπρα μαλλιά, τις βλεφαρίδες, το τσιγάρο, τις ρυτίδες, τις απόψεις, όταν βγάζεις όμως τη ζυγαριά και το μαχαίρι, προσβάλεις τον εαυτό σου, προβάλλεις τις ακρότητες, χάνεις το δίκιο σου, και δεν ωφελείς. Βλάπτεις. Συγνώμη για την κούραση.. άλλη μια γνώμη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ