Μουσικη

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision

Σε ποιον ημιτελικό θα διαγωνιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision © cybc_eurovision

 Eurovision 2024 - Κύπρος και Silia Kapsis: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

Η Silia Kapsis είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο τον Μάϊο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Σήμερα (22.01) το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser από το video clip του τραγουδιού, το οποίο γυρίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Tο πρώτο teaser για το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram βλέπουμε την τραγουδίστρια ντυμένη στα χρυσά να χορεύει και να τραγουδά στο lobby ενός ξενοδοχείου. Το Liar είναι ένα pop χορευτικό κομμάτι, που αναμένεται να ξεσηκώσει τους Eurofans σε όλο τον κόσμο.

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου ενώ η κυπριακή συμμετοχή θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού στη φετινή Eurovision, στις 7 Μαΐου.

Η Σίλια Καψή έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και οι γονείς της είναι από την Κύπρο και την Ελλάδα. Συμμετέχει σε παραστάσεις από την ηλικία των τεσσάρων ετών, ασχολείται συστηματικά με το τραγούδι και τον χορό και έχει χορέψει με παγκόσμιας φήμης χορογράφους. Έγραψε το πρώτο της τραγούδι σε ηλικία 12 ετών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ