Μουσικη

The Jesus and Mary Chain: Νέο άλμπουμ για τους Σκοτσέζους μετά από 7 χρόνια - Δείτε το βίντεο του ολοκαίνουργιου «Jamcod»

Το «Glasgow Eyes» θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Jesus and Mary Chain: Νέο άλμπουμ για τους Σκοτσέζους μετά από 7 χρόνια - Δείτε το βίντεο του ολοκαίνουργιου «Jamcod»
© Fuzz Club

The Jesus and Mary Chain: Νέο άλμπουμ για τους Σκοτσέζους μετά από 7 χρόνια - Δείτε το βίντεο του ολοκαίνουργιου «Jamcod» - Το «Glasgow Eyes» θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 

Οι Jesus and Mary Chain θα γιορτάσουν 40 χρόνια στην ροκ σκηνή το 2024. Για να τιμήσουν την περίσταση, τα αδέρφια Jim και William Reid ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «Glasgow Eyes» και μια headline περιοδεία.

Το «Glasgow Eyes» θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου μέσω της Fuzz Club, με το «Jamcod» να είναι το βασικό σινγκλ του άλμπουμ.

The Jesus And Mary Chain - jamcod (Official Video)

«Οι άνθρωποι θα πρέπει να περιμένουν έναν νέο δίσκο Jesus and Mary Chain και αυτό είναι σίγουρα το "Glasgow Eyes", είπε ο Jim Reid σε μια δήλωση. «Η δημιουργική μας προσέγγιση είναι εντυπωσιακά η ίδια όπως ήταν το 1984, απλά μπήκαμε στο στούντιο για να δούμε τι θα συμβεί. Μπήκαμε με ένα σωρό τραγούδια και το αφήσαμε να πάρει τον δρόμο του. Δεν υπάρχουν κανόνες, απλά κάνεις ό,τι χρειάζεται. Και υπάρχει μια τηλεπάθεια εκεί. Είμαστε σαν εκείνα τα περίεργα δίδυμα που τελειώνουν ο ένας τις προτάσεις του άλλου».

Το «Glasgow Eyes» ακολουθεί το άλμπουμ επιστροφής των Jesus and Mary Chain του 2017, «Damage and Joy».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ