Μουσικη

Η Celine Dion έκανε μια σπάνια εμφάνιση μετά από 3,5 χρόνια σε συναυλία της Katy Perry

Ελπίδες για την υγεία της τραγουδίστριας η οποία πάσχει από σύνδρομο SPS

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Celine Dion έκανε μια σπάνια εμφάνιση μετά από 3,5 χρόνια σε συναυλία της Katy Perry
Η 55χρονη τραγουδίστρια κρατιέται μακριά από την δημοσιότητα μετά τη διάγνωσή της με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου © Getty Images / Al Pereira

Σπάνια εμφάνιση της Celine Dion μετά από 3,5 χρόνια σε συναυλία της Katy Perry - Μακριά από την δημοσιότητα μετά τη διάγνωσή της με σύνδρομο SPS

Η Celine Dion έκανε μια σπάνια εμφάνιση στη συναυλία της Katy Perry που πραγματοποιήθηκε στο Resorts World Theatre του Λας Βέγκας. Η 55χρονη τραγουδίστρια κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη διάγνωσή της για το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS) μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που προκαλεί προοδευτική μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς που μπορεί να προκληθούν από διάφορα πράγματα, όπως ξαφνικές κινήσεις, κρύα θερμοκρασία, στρες ή απροσδόκητα δυνατοί θόρυβοι.

Η Dion παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τους δίδυμους γιους της, Έντι και Νέλσον. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν επίσης στον χώρο εκτός από την Κάμερον Ντίαζ και τον Μπέντζι Μάντεν.

Σύμφωνα με το Las Vegas Review, η τραγουδίστρια εθεάθη «να χορεύει σε όλη τη διάρκεια του σόου, δίνοντας στους θαυμαστές ελπίδες ότι μπορεί να επιστρέψει στη σκηνή το 2024».

Το περιοδικό ανέφερε επίσης, «οι εκπρόσωποι του συναυλιακού χώρου παρέμειναν αισιόδοξοι ότι τελικά θα είναι αρκετά υγιής για να πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις».

Η Dion είχε τραγουδήσει την περασμένη εβδομάδα σε αγώνα χόκεϋ

Αυτή δεν ήταν η μόνη βραδινή έξοδος για την καναδή τραγουδίστρια. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, βγήκε με τους γιους της για έναν αγώνα χόκεϊ. «Έπαιξαν τόσο καλά, τι παιχνίδι!! Ευχαριστούμε που μας γνωρίσατε μετά το παιχνίδι, παιδιά», έγραψε στο Instagram. «Αυτό ήταν αξέχαστο για όλους μας. Καλή σεζόν!». Σε εκείνη την έξοδό της, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «μερικές νότες». 

Celine Dion Makes First Public Appearance in 3 Years

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ