Μουσικη

Δείτε το νέο βίντεο των Beatles για το «Now and Then» σε σκηνοθεσία Peter Jackson

Περιλαμβάνει πλάνα από τα «Σκαθάρια» που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείτε το μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson για το «τελικό» τραγούδι των Beatles, «Now And Then»
Το κομμάτι ξεπέρασε τις 5 πέντε εκατομμύρια προβολές στο You Tube μετά από 23 ώρες © Instagram / Thebeatles

Δείτε το μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson για το «τελικό» τραγούδι των Beatles, «Now And Then»

Το νέο μουσικό βίντεο για το «τελικό» τραγούδι των Beatles, «Now And Then» σε σκηνοθεσία Peter Jackson είναι πλέον διαθέσιμο. Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα των «Σκαθαριών» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα. Δείτε το παρακάτω.

The Beatles - Now And Then (Official Music Video)

Το νέο κομμάτι - το τελευταίο σινγκλ από το συγκρότημα που περιλαμβάνει και τα τέσσερα αρχικά μέλη  - κυκλοφόρησε χθες 2 Νοεμβρίου, μετά από μήνες αναμονής και σήμερα κυκλοφόρησε επιτέλους και το πολυαναμενόμενο βίντεο.

Το κομμάτι ξεπέρασε τις 5 πέντε εκατομμύρια προβολές στο You Tube μετά από 23 ώρες. Ήταν επίσης νούμερο 1 στα iTunes.

Με τίτλο «Now And Then», το κομμάτι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον McCartney τον Ιούνιο, όταν επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν σε ένα νέο project.

Το τραγούδι προέρχεται από ένα demo που ηχογράφησε ο John Lennon και ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της AI - η οποία «απέσπασε» τα φωνητικά του Lennon από την αρχική ηχογράφηση και επέτρεψε στα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, τον Paul McCartney και τον Ringo Starr να ολοκληρώσουν την ηχογράφηση.

Και σήμερα, μετά την χθεσινή αποκάλυψη του τραγουδιού, οι θαυμαστές των Beatles μπορούν να απολαύσουν το μουσικό βίντεο.

Το πρώτο μουσικό βίντεο του Peter Jackson

Το έργο είναι το πρώτο μουσικό βίντεο στο οποίο έχει δουλέψει ποτέ ο Peter Jackson και αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας του με το συγκρότημα για τη σειρά ντοκιμαντέρ του 2021, «The Beatles: Get Back».

The Beatles: Get Back | Official Trailer | Disney+

Σε ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Jackson εξήγησε την απροθυμία του να αναλάβει το μνημειώδες έργο της δημιουργίας ενός μουσικού βίντεο για το «τελικό» τραγούδι των Beatles, δηλώνοντας ότι «το άγχος ενός τέτοιου εγχειρήματος ήταν υπερβολικά μεγάλο για να το αντιμετωπίσει».

Peter Jackson: Δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα CGI

Αδημοσίευτα πλάνα των επιζώντων μελών που εργάστηκαν στο τραγούδι περιλαμβάνονται στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Jackson ξεκαθάρισε ότι δεν χρησιμοποίησε κανένα CGI, λέγοντας ότι «κάθε λήψη των Beatles έπρεπε να είναι αυθεντική».

Εκτός από τη συνεργασία με τον McCartney και τον Ringo Star, ο Jackson ζήτησε επίσης βοήθεια από τον γιο του John Lennon, Sean και τη σύζυγο του George Harrison, Olivia, οι οποίοι του παρείχαν «μερικά υπέροχα πλάνα από τα σπίτια τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ