Μουσικη

Δύσκολες στιγμές για τον Steve Harwell: «Δυστυχώς θα είναι μαζί μας για λίγο καιρό»

Νοσηλεύεται στο σπίτι του ο πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Steve Harwell, πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth
O Steve Harwell, πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth © Getty Images

Steve Harwell: H κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή δεν εμπνέει αισιοδοξία

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Στιβ Χάργουελ (Steve Harwell)ο 56χρονος πρώην τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Smash Mouth.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο σπίτι του και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει αισιοδοξία.

«Αν και ο Στιβ είναι ακόμα εδώ μαζί μας, δυστυχώς θα είναι μόνο για λίγες ώρες», δήλωσε στο CNN ο μάνατζερ των Smash Mouth, Robert Hayes, σημειώνοντας ότι στο πλευρό του Harwell βρίσκεται και η αρραβωνιαστικιά του.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του Steve και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπλήρωσε ο Hayes.

Δεν είναι γνωστή η φύση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην τραγουδιστής.

Ποιος είναι ο Steve Harwell των Smash Mouth

Ο Steve Harwell ήταν ιδρυτικό μέλος και επί πολλά χρόνια τραγουδιστής των Smash Mouth, γνωστότερος από τα τραγούδια «All Star» και «I'm a Believer» που κατέκτησαν τα charts.

«Η εμβληματική φωνή του Steve είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της γενιάς του. Ο Steve αγαπούσε τους οπαδούς και λάτρευε να παίζει», δήλωσε ο Hayes.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του Harwell, το συγκρότημα ήταν υποψήφιο για Grammy για την καλύτερη ποπ ερμηνεία από ντουέτο ή συγκρότημα για το «All Star», ένα τραγούδι που έγινε καλτ μετά την εμφάνισή του στο soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Shrek» του 2001.

Smash Mouth - All Star (Official Music Video)

Ο ίδιος ο Harwell κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να ενισχύσει την πρώιμη φήμη του συγκροτήματος, πηγαίνοντας προσωπικά το «Astro Lounge» σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα.

«Δεν κάνουμε ποτέ τίποτα παραδοσιακό», δήλωσε ο Harwell το 1999. «Ποτέ δεν περνάμε από την μπροστινή πόρτα. Είναι πάντα η πίσω πόρτα ή ένα ανοιχτό παράθυρο ή κάτι τέτοιο, για να παιχτεί το υλικό μας».

Μετά την αποχώρηση του Harwell το 2021, το συγκρότημα συνέχιζεται με νέο τραγουδιστή, τον Zach Goode.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ