Μουσικη

Στις δέκα πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών το «Love On Tοur» του Χάρι Στάιλς

Με εισπράξεις που ξεπερνούν τα £460 εκατομμύρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι Στάιλς
Χάρι Στάιλς© EPA/NEIL HALL

Χάρι Στάιλς: Στις δέκα πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών - Με εισπράξεις που ξεπερνούν τα £460 εκατομμύρια

Η παγκόσμια περιοδεία «Love On Tοur» του ποπ σταρ του Χάρι Στάιλς, κατατάσσεται στην λίστα με τις δέκα πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών, αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Σημειώνεται ότι το πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction μόλις ολοκλήρωσε μία άκρως επιτυχημένη περιοδεία με 169 εμφανίσεις τους τελευταίους 23 μήνες και με εισπράξεις που ξεπερνούν τα £460 εκατομμύρια. Η τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22.07) στη Ρέτζο-Εμίλια, της Ιταλίας.

Ποιοι τον περνούν στη λίστα

Σύμφωνα με το Billboard Boxscore ο Βρετανός σταρ καταλαμβάνει την τέταρτη θέση πίσω από τους Ελτον Τζον, Εντ Σίραν και τους θρυλικούς U2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Eλτον Τζον, με την περιοδεία «Farewell Yellow Brick Road» που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 με 330 σταθμούς. Συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των £730 εκατ., το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ.

Ακολουθεί η περιοδεία «Divide» του Eντ Σίραν, με 258 εμφανίσεις και εισπράξεις £603 εκατ. και οι U2 με £573 εκατ. από την περιοδεία τους 360°, με 110 εμφανίσεις.

Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμπληρώνουν την κορυφαία 10άδα είναι οι Guns N' Roses και ο Ρότζερ Γουώτερς ενώ τα βρετανικά συγκροτήματα Coldplay και Rolling Stones έχουν δύο παρουσίες στη λίστα. Συγκεκριμένα οι Coldplay καταλαμβάνουν την 6η και 9η θέση με τους Rolling Stones στην 7η και 8η.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ