Μουσικη

Keep Walking Tour by Johnnie Walker: The Steams στο Gazarte Roof Stage

Οι The Steams μιλούν για το live session που ετοιμάζουν την Τετάρτη 22 Ιουνίου για το Keep Walking Tour by Johnnie Walker

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το συγκρότημα The Steams

Keep Walking Tour by Johnnie Walker: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το exclusive live με τους The Steams, στο Gazarte Roof Stage, την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Το καλοκαίρι ήρθε και τι καλύτερο από συναυλίες και lives, σε ταράτσες και ανοιχτούς χώρους; Το Johnnie Walker, μας προσκαλεί να απολαύσουμε live εμφανίσεις αγαπημένων ανερχόμενων μουσικών. Το Keep Walking Tour by Johnnie Walker «παίζει δυνατά» και προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές μουσικές βραδιές, μοναδικές μουσικές εμπειρίες με ορισμένα από τα πιο hot ανερχόμενα μουσικά σχήματα.

Το ελληνικό κουαρτέτο The Steams είναι μία από τις αθηναϊκές μπάντες που αναδύονται από τη neo-psyche σκηνή της πόλης. Και η πολυαναμενόμενη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους «Mild Conquest», τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους «Wild Ferment», είναι γεγονός.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Gazarte Roof Stage οι The Steams ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα δυναμικό live session. Ένα συγκρότημα που βλέπει μπροστά και επεκτείνει τον ήχο του πέρα από τα όρια του «κλασικού» rock ενσωματώνοντας παραδοσιακά όργανα, πολυφωνίες και μουσικές αφηγήσεις με groovy ρυθμούς.

Η psych rock μπάντα της Αθήνας που έχει ξεχωρίσει, μας περιμένει σε αυτή τη μοναδική Johnnie Walker εμπειρία, που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε live, απολαμβάνοντας τα μοναδικά Johnnie Walker Highball Cocktails – Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon! Γιατί καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν είναι καλοκαίρι! 

Μην το χάσετε! Για προσκλήσεις, μπείτε στο athensvoice.gr και το IG της Athens Voice και Keep Walking


Λίγο πριν την live εμφάνισή τους στο πλαίσιο του Keep Walking Tour by Johnnie Walker,
οι The Steams μοιράζονται μαζί μας στιγμές από τη μουσική πορεία τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον. 

Ποια είναι η πρώτη σας μουσική ανάμνηση;

Ανδρέας: Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση είναι από όταν ήμουν στο δημοτικό και ενώ άκουγα trance και hip hop, έσκασε ένας φίλος μου σπίτι με μπλούζα Black Sabbath και μου έβαλε να ακούσω το Iron Man.

Θυμάστε την πρώτη φορά που ανεβήκατε στη σκηνή μπροστά σε live κοινό;

Ναι.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας συναυλιών, η Αθήνα ζει ξανά σε ρυθμούς live μουσικής. Τι είναι αυτό που σας συναρπάζει περισσότερο σε μια live εμφάνιση;

Η επαφή με τον κόσμο, ο χορός, η αγάπη, οι ιδρωμένες αγκαλιές, τα sing along, οι άκυρες ατάκες από 57labs και τα γενέθλια του Ανδρέα.

Πείτε μας για μια συναυλία καλλιτέχνη που θαυμάζετε και δεν θα ξεχάσετε ποτέ και το αντίστροφο.

Πάνος: Nick Cave & the Bad Seeds στο Faliro Sports Arena το 2017

Ανδρέας: Μeshuggah

Άλεξ: Queens of the Stone Age στο Songs for the Deaf Tour με Dave Grohl στα drums και Mark Lanegan το 2002.

Νικόλας: Roger Waters: The Wall

Τις αντίστοιχα χειρότερες τις έχουμε όλοι ξεχάσει.

the-steams_1.jpg

Keep Walking Tour by Johnnie Walker. Μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο για τη live μουσική, ποιες οι σκέψεις σας που ένα brand σαν το Johnnie Walker, δημιουργεί τέτοια projects που υποστηρίζουν ανερχόμενους καλλιτέχνες; Πείτε μας ένα δικό σας μότο και τι είναι αυτό που σας κάνει να Προχωράτε Μπροστά μουσικά και καλλιτεχνικά;

«Στηρίζουμε ό,τι υποστηρίζει ανερχόμενους και ανεξάρτητους καλλιτέχνες απ’ όπου κι αν προέρχεται!» Πάντα προχωράμε μπροστά έχοντας πίστη και αγάπη σε αυτό που κάνουμε, έτσι ξεκινήσαμε και έτσι βαδίζουμε.

Υπάρχουν μουσικά ακούσματα που σας ιντριγκάρουν και που παρόλο που είναι αρκετά διαφορετικά από την μουσική σας, θα θέλατε να τα εξερευνήσετε περισσότερο και γιατί όχι να τα «κάνετε δικά σας» κατά κάποιο τρόπο;

Δεν ξέρουμε αν σας καλύπτει το παρακάτω, αλλά το κομμάτι “Lament” του 2ου μας δίσκου “Mild Conquest” -που μόλις κυκλοφόρησε- προλογίζει ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης.

Όταν είστε πάνω στη σκηνή, διασκεδάζετε μαζί με το κοινό που είναι από κάτω. Πώς όμως διασκεδάζετε, όταν δεν είστε πάνω στη σκηνή;

Παίζουμε videogames, πηγαίνουμε βόλτες με μοτοσυκλέτα, μαγειρεύουμε, παράγουμε μουσικές, παίζουμε DnD, κολυμπάμε στον Κορινθιακό και όλα αυτά ενώ ο Άλεξ δουλεύει.

the-steams_4.jpg

Keep Walking Tour by Johnnie Walker, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Gazarte. Tι περιμένετε από αυτή τη βραδιά; Και τι να περιμένει και το κοινό από εσάς;

Εμείς περιμένουμε να ανεβούμε στη σκηνή για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Πριν λίγες μέρες βγήκε ο 2ος μας δίσκος,  “Mild Conquest” για τον οποίο είμαστε πολύ περήφανοι και ετοιμάζουμε ένα πολύ δυνατό live με καινούργια κομμάτια! 

Όταν κάνατε τα πρώτα σας μουσικά βήματα, είχατε φανταστεί ότι θα σας έφερναν εδώ; Μουσικά-καλλιτεχνικά και από όλες τις απόψεις;

Μπορεί να το είχαμε φανταστεί, ναι, αλλά με το πέρασμα του χρόνου καθώς και με πολλή δουλειά και υπομονή, το σημαντικότερο είναι πως το πιστέψαμε.

Τι ετοιμάζετε για το μέλλον;

Σχεδιάζουμε πολλά live και έχουμε ήδη στο μυαλό μας τον 3ο δίσκο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ