Μουσικη

Release Athens 2022: London Grammar, LP, Hooverphonic & more - Το πρόγραμμα της έκτης μέρας

Oι πολυπληθείς Έλληνες fans υποδέχονται για πρώτη φορά τους ονειρικούς London Grammar στην Πλατεία Νερού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολάζ με φωτογραφίες των μουσικών LP, London Grammar, Hooverphonic

Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 - Δευτέρα 27 Ιουνίου - Πλατεία Νερού: London Grammar, LP, Hooverphonic, D3lta, Daphne and the Fuzz.

Η έκτη μέρα του φεστιβάλ είναι μια απ’ τις πλέον πολυαναμενόμενες του φετινού καλοκαιριού, είναι η στιγμή που υποδεχόμαστε μερικά απ’ τα πιο σημαντικά ονόματα της ποπ μουσικής τα τελευταία χρόνια. Headliners της βραδιάς, το κορυφαίο dream pop σχήμα των ημερών μας, οι London Grammar που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τώρα που βρίσκονται στην κορυφαία στιγμή της καριέρας τους. Μαζί τους, η LP που επιστρέφει στην πόλη που εκτόξευσε την πορεία της μετά τον θρίαμβο του “Lost on You” και οι αγαπημένοι μας Hooverphonic, με την Geike Arnaert να επιστρέφει στο γκρουπ. Την ημέρα συμπληρώνουν ιδανικά, ο D3lta και οι Daphne and the Fuzz.

London Grammar

Η προπώληση συνεχίζεται προς 45€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 50€. Μπορείτε να επωφεληθείτε από το διήμερο εισιτήριο για τις μέρες London Grammar και Pet Shop Boys στα 70€ και όφελος 20€ στην αρχική τιμή των 90€.

Διάθεση εισιτηρίων:

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα του Release Athens 2022. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

raf_final-2022-topview.jpg

Φέτος, το Release Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που εισάγει το concept της άμεσης και πλήρους πληροφόρησης των επισκεπτών του με οικολογικότερη προσέγγιση. Μέσω αναρτημένων QRcodes σε κάθε χώρο του φεστιβάλ, ο επισκέπτης θα μπορεί χρησιμοποιώντας το κινητό του να πλοηγηθεί με ακρίβεια οπουδήποτε μέσα στο χώρο του φεστιβάλ αλλά και να λάβει άλλες χρηστικές πληροφορίες. Όλα αυτά θα παρέχονται από το Release Athens μέσω της εφαρμογής Qanibal χωρίς να χρησιμοποιηθούν πουθενά έντυπα μέσα.

Release Athens 2022: London Grammar, LP, Hooverphonic, D3lta, Daphne and the Fuzz - 27/6/2022

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ