Μουσικη

Release Athens 2022: Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods & more – Το πρόγραμμα της όγδοης μέρας

Δύο από τους μεγαλύτερους rock stars σε μια σπάνια συνεύρεση στην Πλατεία Νερού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iggy Pop

Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 - Σάββατο 2 Ιουλίου - Πλατεία Νερού: Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods, The K's, The Noise Figures.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού θα ανέβουν δύο απ’ τους μεγαλύτερους rock stars των τελευταίων, πολλών, δεκαετιών σε μια σπάνια συνεύρεσή τους στις φεστιβαλικές αρένες του καλοκαιριού.

Ο αξεπέραστος Iggy Pop πέρα των όσων πρόσφερε στην ιστορία του rock ‘n’ roll που του έδωσαν τον τίτλο, «Ο Νονός του Punk», δίδαξε σε όλες τις επόμενες γενιές τι σημαίνει rock performer. Τα απερίγραπτης έντασης live του, οι ελεύθερες πτώσεις του στο κοινό και η ανεξάντλητη ενέργειά του έγιναν σημείο αναφοράς για κάθε εκκολαπτόμενο αστέρα, γεγονός που δεν πρόκειται να παύσει να ισχύει ποτέ.

Co-Headliner o Liam Gallagher, στην καλύτερη φάση της μετά-Oasis πορείας του, ο οποίος έχει καταφέρει φέτος, όχι μόνο να σαρώσει τα πάντα με την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου “C'Mon You Know”, αλλά και να γεμίσει κάθε πιθανή και απίθανη αρένα σε γήπεδα, πάρκα και φεστιβάλ.

Μαζί τους, ίσως το πιο ξεχωριστό ντουέτο της Μεγάλης Βρετανίας αυτή τη στιγμή και αγαπημένο γκρουπ του Iggy, οι Sleaford Mods και οι The K's, το next big thing της μουσικής βιομηχανίας της Αγγλίας. Η ημέρα ξεκινάει ιδανικά με ένα εγχώριο δίδυμο που έχει γράψει τη δικιά του ιστορία στην εγχώρια σκηνή, τους The Noise Figures.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30

Αφίσα με τον Iggy Pop και τον Liam Gallagher για το φεστιβάλ Release Athens 2022

Η προπώληση συνεχίζεται προς 50€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 53€.

Διάθεση εισιτηρίων:

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα του Release Athens 2022. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

raf_final-2022-topview.jpg

Φέτος, το Release Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που εισάγει το concept της άμεσης και πλήρους πληροφόρησης των επισκεπτών του με οικολογικότερη προσέγγιση. Μέσω αναρτημένων QRcodes σε κάθε χώρο του φεστιβάλ, ο επισκέπτης θα μπορεί χρησιμοποιώντας το κινητό του να πλοηγηθεί με ακρίβεια οπουδήποτε μέσα στο χώρο του φεστιβάλ αλλά και να λάβει άλλες χρηστικές πληροφορίες. Όλα αυτά θα παρέχονται από το Release Athens μέσω της εφαρμογής Qanibal χωρίς να χρησιμοποιηθούν πουθενά έντυπα μέσα.

Release Athens 2022: Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods, The K's - 2/7/2022

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ