Μουσικη

Eurovision 2022-Κύπρος: Η Ανδρομάχη έκανε την πρώτη πρόβα στη σκηνή

Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα της συμμετοχής της Κύπρου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο
Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη στη σκηνή © Instagram / Eurovision

Την πρώτη πρόβα στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο έκανε η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022 με το τραγούδι «Ela». Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και μία γεύση από την εμφάνισή της πήραμε από τα social media της φετινής διοργάνωσης. 

Η Ανδρομάχη θα βρεθεί στη σκηνή με ένα εύρημα που θυμίζει τεράστιο κοχύλι, από το οποίο θα αναδυθεί ως θεά Αφροδίτη. Στο πλευρό της δύο χορεύτριες. 

 

Την Ανδρομάχη συνοδεύουν στο Τορίνο εκτός από τα μέλη της αποστολής και η αδελφή της, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι το γούρι της είναι ένα βραχιόλι που δεν αποχωρίζεται. 

 

Eurovision 2022 - H Ανδρομάχη θα τραγουδήσει το «Ela» για την Κύπρο

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και θα τραγουδήσει το «Ela», ένα κομμάτι που έχει τόσο ελληνικό, όσο και αγγλικό στίχο. Η Ανδρομάχη εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το Ela, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Andromache - Ela - Music Video

 

Eurovision 2022: Ποια είναι η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό

Το πλήρες όνομά της είναι Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Γεννήθηκε το 1995 στο Σίγκεν της Γερμανίας και είναι 27 ετών. Σε ηλικία περίπου 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Κατάγεται από τα Λεχαινά της Ηλείας. Μετά το σχολείο άρχισε σπουδές Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι.

Το 2015 και σε ηλικία 19 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις της στο The Voice Of Greece 2 που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Μπήκε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento και προχώρησε στο show.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ