- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eurovision 2022-Κύπρος: Η Ανδρομάχη έκανε την πρώτη πρόβα στη σκηνή
Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα της συμμετοχής της Κύπρου
Την πρώτη πρόβα στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο έκανε η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022 με το τραγούδι «Ela». Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και μία γεύση από την εμφάνισή της πήραμε από τα social media της φετινής διοργάνωσης.
Η Ανδρομάχη θα βρεθεί στη σκηνή με ένα εύρημα που θυμίζει τεράστιο κοχύλι, από το οποίο θα αναδυθεί ως θεά Αφροδίτη. Στο πλευρό της δύο χορεύτριες.
Την Ανδρομάχη συνοδεύουν στο Τορίνο εκτός από τα μέλη της αποστολής και η αδελφή της, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι το γούρι της είναι ένα βραχιόλι που δεν αποχωρίζεται.
Eurovision 2022 - H Ανδρομάχη θα τραγουδήσει το «Ela» για την Κύπρο
Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και θα τραγουδήσει το «Ela», ένα κομμάτι που έχει τόσο ελληνικό, όσο και αγγλικό στίχο. Η Ανδρομάχη εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το Ela, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.
Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.
Eurovision 2022: Ποια είναι η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Το πλήρες όνομά της είναι Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Γεννήθηκε το 1995 στο Σίγκεν της Γερμανίας και είναι 27 ετών. Σε ηλικία περίπου 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Κατάγεται από τα Λεχαινά της Ηλείας. Μετά το σχολείο άρχισε σπουδές Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι.
Το 2015 και σε ηλικία 19 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις της στο The Voice Of Greece 2 που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Μπήκε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento και προχώρησε στο show.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.