Μουσικη

People: Ένα deep house τραγούδι που θα ακούς στο repeat

Ο Brouss επιστρέφει δυναμικά

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Brouss

People (Original Mix): Το νέο τραγούδι του Brouss, με την Ioanna στα φωνητικά, από τη δισκογραφική Aquarius Neptune Records.

Ο Dj, μουσικός & ραδιοφωνικός παραγωγός Brouss επιστρέφει φέτος με ένα δυναμικό και άκρως hype κομμάτι που θα λατρέψουν οι fans & dancers της deep house σκηνής. Στο τραγούδι People (Original Mix) τον συνοδεύει στα φωνητικά για άλλη μία φορά η Ιωάννα, η οποία υπογράφει και τους στίχους, από τη δισκογραφική Aquarius Neptune Records (Ελλάδα).

Brouss Feat. Ioanna - People (Original Mix)

Ο Brouss, μετά την επιτυχία του «Rebirth» όπου δοκίμασε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία να ενσωματώσει φωνητικά σε κομμάτι του, συνεχίζει σε ένα χορευτικό up tempo μουσικό δρόμο που θα μας ταξιδέψει, όπως γνωρίζει πολύ καλά να κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Η ηλεκτρονική μουσική άλλωστε μετράει πάνω από 3 δεκαετίες στη ζωή του και ήταν αυτή που τον έβαλε στα μεγαλύτερα clubs της χώρας, στα ραδιόφωνα και φυσικά στη δισκογραφία.  

Σε έναν μόλις μήνα από την κυκλοφορία του το «Brouss Feat. Ioanna – Rebirth (Original Mix)» έφτασε στην 27η θέση στα Top 100 hype deep house στο Beatport (global) ενώ ανέβηκε στην 37η θέση στα Top 100 progressive house στο Traxsource (global), παραμένοντας ένα μήνα σε αυτή τη θέση. Μάλιστα, ένα από τα 3 remix του κομματιού και συγκεκριμένα η dub version (Brouss remix) επίσης ανέβηκε στα τοπ 100 της κατηγορίας του στο traxsource, κάνοντάς το ένα από τα αγαπημένα του κοινού. Kαι έπεται συνέχεια με άλλα 2 remix, γι' αυτό stay tuned!

Brouss Feat. Ioanna – People

Λίγα λόγια για τον Brouss

Η μαγική στιγμή στη ζωή του ήταν κάπου στο 1990, όταν και άκουσε για πρώτη φορά ηλεκτρονική μουσική από μία κασέτα. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και τον οδήγησε σε σπουδές ηχοληψίας αλλά και στο dj-ing που από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει στη ζωή του. Έχοντας δουλέψει στα μεγαλύτερα clubs της χώρας, ξεκίνησε ήδη από το 2008 συνεργασίες με διάφορα web radios. Αλλά η μουσική του ιστορία έχει και συνέχεια. Το 2015 κάνει το ντεμπούτο του και στη δισκογραφία κυκλοφορώντας το 1ο του Deep House κομμάτι «Gospel» στη Stab Recordings με έδρα τη Γερμανία. Δύο χρόνια αργότερα, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του στο πιάνο και στη μουσική παραγωγή, κυκλοφορεί το «Beginning», αυτή τη φορά σε electronica ήχους. Το 2019 δοκιμάζεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό με το «Brythm» σε ρυθμούς της Afro σκηνής, στην Retrolounge Records, με έδρα την Ελλάδα.. Το 2021 κυκλοφόρησε το «Rebirth», ένα Progressive House κομμάτι με χορευτικές up tempo μελωδίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ