- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Active Member σε καλούν να γίνεις μέρος του Κόσμου τους
Πάρε μέρος στο νέο τους άλμπουμ Cosmos Alivas
Ένα από τα πιο ισχυρά ατού των Active Member και του Μιχάλη Μυτακίδη / B.D.Foxmoor ειδικότερα είναι η μεγάλη, πλατειά και πολύπλευρη επικοινωνία που έχουν με το κοινό τους. Ένα από τα πιο δραστήρια, διαδραστικά και, κυριολεκτικά, με τον μοναδικό δικό τους ήχο, έρχονται τώρα ξανά με το νέο τους άλμπουμ – 17ο κατά σειρά – με τίτλο "Cosmos Alivas" και μπαίνουν στη δεύτερη, νέα εποχή τους.
«Σκάβουν έναν καινούργιο δρόμο» όπως λένε και οι ίδιοι, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.
Χαρακτηριστικό της νέας αυτής εποχής τους είναι η μεγάλη υπέρβαση: στη διάρκεια των ηχογραφήσεων, κι όσο ο Cosmos Alivas έπαιρνε μορφή και γέμιζε με εικόνες, στίχους και ήχους, φάνηκε αυτή η νέα τους πλευρά. Η ουσία της μουσικής, κι ο σεβασμός σε όλες τις ανθρώπινες στιγμές που σημάδεψαν τον B.D.Foxmoor από την αρχή του γκρουπ στο μακρινό 1992, θριάμβευσαν δίνοντας χώρο στην αγάπη.
Η στιγμή που πυροδότησε το άλμπουμ: Η συνάντηση πάνω στη σκηνή –που συζητήθηκε τόσο πολύ και συγκίνησε γενικά τον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο του low bap – τότε στις αρχές του Απρίλη, του ιδρυτή των Active Member με όλους όσους μοιράστηκαν μαζί του το ξεκίνημα. Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα, Οδυσσέας (Razastarr), Brigada και άλλοι αφιέρωσαν τις τρεις συνολικά συναυλίες, «…στου χθες την αθωότητα, και τη βιάση, στου σήμερα τη φρονιμάδα και τη μαγκιά για του αύριο την ομορφιά και την τελική αφήγηση.»

Ο Cosmos Alivas, λοιπόν, ξεκινάει με τις καλύτερες ευχές και είναι η πρώτη «γέννα» αυτής της υπέρβασης. Χρειάζεται ωστόσο, την στήριξη και την αγάπη του κόσμου για να ταξιδέψει όμορφα και μακριά... Και γι αυτό το λόγο, οι Active Member καλούν τους φίλους τους να πάρουν μέρος σε αυτό το ταξίδι. Να γίνουν για πάντα ένα κομμάτι του, να μπουν μέσα στο Cosmos Alivas (το σχέδιο στο εξώφυλλο του οποίου, έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Καταγάς).
«Αν θες να είσαι μέρος αυτής της υπέρβασης» λέει ο B.D.Foxmoor, «αν πιστεύεις ότι ακόμα και μπροστά στα πιο μεγάλα και παλιά εμπόδια υπάρχει πάντα ένας άλλος δρόμος, αν θες να γίνεις «συνοδοιπόρος»... Τότε, μπες εδώ www.cosmos-alivas.gr για να μάθεις πως μπορείς να είσαι συμμέτοχος σε αυτή τη δεύτερη εποχή.
Βασισμένο στην ιδέα του crowdfunding, με 20 ευρώ βοηθάς να γίνει το νέο album πραγματικότητα και παράλληλα να έχεις τον δίσκο στα χέρια σου έως το τέλος Ιουνίου 2014 σε διπλό και συλλεκτικό βινύλιο με τυπωμένο το όνομά σου στο εξώφυλλο.
Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα.»
Για όσους ενδιαφέρονται, οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 31 Μαΐου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημιουργός μιλά για το νέο του άλμπουμ και τη σημασία της γυναικείας φωνής στη μουσική του
3 μουσικές βραδιές στο Ολύμπια, το Μουσείο Μαρία Κάλλας και το Κύτταρο
Ο κιθαρίστας Εντ Ο' Μπράιαν αποκαλύπτει τη νέα στρατηγική του συγκροτήματος για περιορισμένες αλλά εκρηκτικές εμφανίσεις
«Όλοι, πριν ταξιδέψουν, ψάχνουν αν έχουν πάρει το διαβατήριο. Εγώ το φορnτό μου μικρόφωνο»
Και κάνει update στην ATHENS VOICE για τη ζωή της στην Πόλη των Αγγέλων
Η Δανογροιλανδοελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει με τον Black Athena για το πρώτο της ελληνόφωνο single «Medusa», την κουλτούρα των Ινουίτ, τη μουσική και τη ζωή της
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Ποιός είναι ο νικητής, σύμφωνα με την πρόβλεψη;
Bρεθήκαμε στο cabaret σόου που αλλάζει τον ρυθμό της νυχτερινής Αθήνας
Ο δημιουργός του Peaky Blinders αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ταινία που καταγράφει την ιστορική επανένωση
Η τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι τα media εστιάζουν στα ονόματα των διασήμων αντί για το τράφικινγκ ανηλίκων
Ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός σκηνοθέτησε τη ζωντανή μεταμόρφωση της Ισπανίδας σταρ σε Αφροδίτη της Μήλου στην πρεμιέρα του LUX Tour
«Το να παίζω μουσική με φλάουτο με βοήθησε να βρω τη φωνή μου», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια
Στην αύξηση των πωλήσεων συνέβαλε σημαντικά η Τέιλορ Σουίφτ
Μεγάλωσε σε ένα χωριό της Λάρισας αλλά με το «Apple Pie» είναι έτοιμος για να ακουστεί παντού πριν κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ
O frontman των Metallica ετοιμάζεται για τον δεύτερο γάμο του
Ο frontman του συγκροτήματος στο στόχαστρο των αρχών - Αντιδράσεις από την εβραϊκή κοινότητα
Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Desmond Child Rocks the Parthenon» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μιλάει στην Athens Voice
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.