Μουσικη

Nick Cave & The Bad Seeds ξεκίνησαν διαρκές live stream στο YouTube

Δείτε συναυλίες, βιντεοκλίπ και συνεντεύξεις τους στο κανάλι διαρκούς ροής «Bad Seed Teevee» που παίζει 24/7

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nick Cave & The Bad Seeds
© Θανάσης Καρατζάς

Bad Seed Teevee: Το κανάλι διαρκούς ροής στο YouTube που εγκαινίασε ο Nick Cave με συναυλίες, βιντεοκλίπ, συνεντεύξεις και σπάνιο υλικό.

Όποια στιγμή κι αν βρεθείς στο «Bad Seed Teevee» θα δεις εικόνες και θα ακούσεις ήχους, non stop, από τον Nick Cave και την παρέα των Bad Seeds. O Αυστραλός καλλιτέχνης ανακοίνωσε το λανσάρισμα του καναλιού διαρκούς ροής στο YouTube γράφοντας χαρακτηριστικά πως «είναι 10.30 βράδυ Τετάρτης κι αν ο κόσμος δεν βρισκόταν σε lockdown, θα βρισκόμουν στη σκηνή, στην Τουλούζη, στη Γαλλία, τραγουδώντας από την καρδιά μου με τους Bad Seeds. Αλλά δεν βρίσκομαι. Κάνω το επόμενο καλύτερο πράγμα-μένω σπίτι βλέποντας Bad Seed Teevee. Αγνή non stop χαρά».

Συναυλίες, βιντεοκλίπ, συνεντεύξεις και σπάνιο υλικό από το αρχείο των Nick Cave & The Bad Seeds προβάλλεται ασταμάτητα στο live stream κανάλι. Μια ευκαιρία να θυμηθεί κάθε fan αγαπημένα κλιπ μέσα από throwback στιγμές αλλά και να γνωρίσει καλύτερα το συγκρότημα.

Nick Cace & The Bad Seeds επρόκειτο να περιοδεύσουν στην Ευρώπη τη φετινή άνοιξη για την προώθηση του πρόσφατου άλμπουμ τους «Ghosteen» με την τουρνέ να μετατίθεται για το 2021 εξαιτίας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19. Σύμφωνα με τα τελευταία τους γνωστοποιημένα σχέδια, αναμένεται να ξεκινήσουν μια περιοδεία στη Βόρειο Αμερική το φθινόπωρο μαζί με την Weyes Blood aka Natalie Laura Mering, ξεκινώντας τις εμφανίσεις τους στις 16 Σεπτεμβρίου από τη Μινεάπολις.

BAD SEED TEEVEE – 24hr Nick Cave & The Bad Seeds

ΠΡΟΣΦΑΤΑ