Μουσικη

Οι Killers δείχνουν πώς πλένουμε χέρια τραγουδώντας Mr.Brightside

Κάντο όμως ο Μπράντον Φλάουερς

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Brandon Flowers του συγκροτήματος The Killers σε συναυλία
Brandon Flowers ©Getty Images/ Jim Dyson

Ο Μπράντον Φλάουερς, τραγουδιστής των The Killers, δείχνει τον τρόπο να πλένεις σωστά τα χέρια σου για να προφυλαχθείς από τον κορωνοϊό.

Οι The Killers, το αμερικανικό συγκρότημα που μας έχει χαρίσει τόσα αγαπημένα τραγούδια, τώρα έρχεται με ένα διαφορετικό βίντεο για να δείξει στους θαυμαστές του τη σημασία του να πλένεις τα χέρια σου σωστά.

Αρχικά η μπάντα ανάρτησε στο twitter ένα βίντεο με τους Ιταλούς να τραγουδούν στα μπαλκόνια, έχοντας παραποιήσει τον ήχο ώστε να ακούγεται το Mr.Brightside. Έγραψαν στη λεζάντα όμως: «Αυτό δεν αληθινό».

Στην συνέχεια ανέβασαν ένα βίντεο με τον Μπράντον Φλάουερς, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, να πλένει τα χέρια του και να τραγουδάει ακαπέλα το hit του 2003. Η λεζάντα έγραφε «Αλλά αυτό είναι».

Οι Killers δεν είναι οι μόνοι μουσικοί που συμβουλεύουν μέσω βίντεο ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Γκλόρια Γκέινορ δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τραγουδά το ‘I Will Survive’ και ακολουθεί μία ρουτίνα πλυσίματος χεριών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ