Μουσικη

Loves Missing: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Iggy Pop

Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Loves Missing» από τον νέο του δίσκο

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iggypop.jpg
© Neilson Barnard/Getty Images/Ideal Image

Ο πατέρας της πανκ ροκ, Iggy Pop, κυκλοφορεί νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Loves Missing» μέσα από την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του με τίτλο «Free»

Η ζωντανή εμφάνιση του Iggy Pop στο καλοκαιρινό φεστιβάλ Release Athens ήταν από τα highlights της φετινής συναυλιακής σεζόν. «Lust For Life», «The Passenger», «Candy», «Nightclubbing», «China Girl», «I’m Bored», «Real Wild Child», «Home», «Wild America», «Funtime», «Some Weird Sin», «Gardenia», «I Wanna Be Your Dog», «Gimme Danger», «Search and Destroy», «T.V. Eye», «No Fun», «Down on the Street», «Real Cool Time», «Sick Of You», «Loose», κλασικά κομμάτια μέσα από τα προσωπικά του άλμπουμ αλλά και σαν μέλος των The Stooges, που όλοι αγαπάμε και χτυπιόμαστε όταν έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε live. Αν και στα 72 του, κάνει πολλούς από εμάς να φαινόμαστε σαν γέροι, ο ίδιος είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας.

Το νέο προσωπικό άλμπουμ του Iggy Pop με τίτλο «Free» κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και περιέχει δέκα νέα ροκ κομμάτια-δυναμίτες, πιστά στην παράδοση του δημιουργού τους.

Μόλις κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Loves Missing» μέσα από το «Free». To clip είναι γυρισμένο από τον σκηνοθέτη Simon Taylor, βρίσκει τον Iggy Pop σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με μία αχτίδα φωτός να τον φωτίζει, ενώ σε παράλληλα πλάνα εμφανίζεται η μορφή της τραγουδίστριας Ale Campos των La Nubes στο δισκοπωλείο Sweat Records στο Miami. Αρκετά προσωπικό και ατμοσφαιρικό σαν κομμάτι και clip, αλλά πάντα δυναμικό. Απολαύστε το!

Iggy Pop - Loves Missing

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ