Μουσικη

BTS: Το συγκρότημα ετοιμάζεται για ένα μεγάλο διάλειμμα

Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-1146374022.jpg
BTS © Kevin Winter/Getty Images for dcp/Ideal Image

Η εταιρεία Big Hit Entertainment ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το K-pop συγκρότημα BTS της Νότιας Κορέας θα κάνει ένα εκτενές διάλειμμα

Οι BTS εμφανίστηκαν το 2013 και γρήγορα αγαπήθηκαν από το μουσικό κοινό, πρώτα της Νότιας Κορέας και σταδιακά όλου του κόσμου. Το εφταμελές συγκρότημα της K-pop μουσικής, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Big Hit Entertainment, είναι ξεκάθαρα το πιο πετυχημένο στο είδος του, με χρυσά και πλατινένια άλμπουμ, έχοντας κερδίσει 75 συνολικά μουσικά βραβεία, όντας το πρώτο κορεάτικο συγκρότημα που κράτησε στα χέρια του βραβείο από τα Billboard Music Awards και τα American Music Awards, αλλά και έχοντας σπάσει 8 Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.  

Τώρα, μετά από 6 χρόνια όλο και πιο ανοδικής πορείας, οι BTS αποφάσισαν για πρώτη φορά να κάνουν ένα διάλειμμα, το οποίο μάλιστα θα είναι και εκτενές. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Big Hit Entertainment, ότι πολύ απλά θέλουν λίγο χρόνο να χαλαρώσουν, αλλά και να περάσουν ένα διάστημα έχοντας τη ζωή κανονικών 20χρονων. Η εταιρεία, επιπλέον, στο κείμενο της παρακαλεί τους φαν να μην ενοχλήσουν κανένα από τα μέλη, στην περίπτωση που τους συναντήσουν κάπου, κατά την χρονική περίοδος του διαλείμματός τους.  

Σε περίπτωση που περιμένατε αγανακτισμένες ή και θυμωμένες αντιδράσεις των φαν, δεν θα τις δείτε. Το κοινό των BTS φαίνεται ότι ενδιαφέρεται αρκετά για του Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook, ώστε να χαίρεται που θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να έχουν δημιουργήσει μέχρι και το hashtag #RestWellBTS
(Ξεκουραστείτε Καλά BTS), μέσα από το οποίο τους στέλνουν θετική ενέργεια για το διάλειμμά τους και καλούν άλλους φαν να σεβαστούν το αίτημα να μην τους ενοχλήσουν αυτό το διάστημα.  

Η ανακοίνωση της Big Hit Entertainment στο Twitter: 

«Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι για πρώτη φορά από το ντεμπούτο τους, οι BTS θα έχουν μία επίσημη και εκτενή περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης.  

Η LOTTE DUTY FREE FAMILY συναυλία θα σηματοδοτήσει την τελευταία προγραμματισμένη τους εκδήλωση πριν την προετοιμασία των μελών για τις διακοπές τους.  

Αυτή η περίοδος ξεκούρασης θα είναι μία ευκαιρία για τα μέλη των BTS, που έχουν αδιάκοπα προχωρήσει προς τον στόχο τους από το ντεμπούτο τους, να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους εκ νέου ως μουσικούς και δημιουργούς. Αυτό θα τους παρέχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τις κανονικές ζωές νέων ανθρώπων στα 20 τους, έστω και για λίγο. 

Κατά αυτήν την περίοδο, τα μέλη θα ξεκουραστούν και θα ανακτήσουν δυνάμεις με τους δικούς τους προσωπικούς τρόπους. 

Αν έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα μέλος των BTS ενώ βρίσκονται σε διακοπές, σας ζητάμε να δείξετε ευαισθησία απέναντι στην ανάγκη τους για ξεκούραση και απόλαυση τους προσωπικού τους χρόνου. 

Οι BTS θα επιστρέψουν ανανεωμένοι και ενδυναμωμένοι για να σας επιστρέψουν όλη την αγάπη που τους έχετε και συνεχίζετε να τους δίνετε».  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ