Μουσικη

Tiger Woods στην Αθήνα

Είναι δύο, όχι ένας. DJs, όχι ζάμπλουτος γκολφέρ

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 455
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52198-115455.jpg

Το δίδυμο των Larry Tiger & David Woods το έχει πιάσει το νόημα

  • Αν μη τι άλλο, μαρκετινίστικα το δίδυμο των (Larry) Tiger & (David) Woods το έχει πιάσει το νόημα, δημιουργώντας buzz γύρω τους, αφού παίζουν αναπόφευκτα με το όνομα του διάσημου, άτακτου και παμπλουτου γκολφέρ. Στην πραγματικότητα είναι δύο τύποι που γνωρίστηκαν ενώ καβγάδιζαν για το ποιος θα αγοράσει ένα παλιό μεταχειρισμένο disco βινύλιο σε ένα νεοϋρκέζικο υπόγειο. Τελικά, έβαλαν από κοινού τα χρήματα (ο ιδιοκτήτης τούς έπιασε κορόιδα) και κατέληξαν να κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μοντέρνα house. Καλεσμένοι της Red Bull Music Academy την Κυρ. στο Pixi (€10, μαζί Maricha & Amateurboyz)
  • Το Σάββατο στο 6 d.o.g.s. έχουμε την παρουσίαση του νούμερου 22 στον κατάλογο της ntrop. Πρόκειται για το Mother EP που υπογράφουν Felizol & The Boy. Οι τίτλοι των τριών κομματιών: «Mother» (και σε Lee Burton remix), «Gena Rowlands», «Μαργαρίτα Καραπάνου». Μάλλον, δεν χρειάζεται να προστεθεί κάτι (€5, dj sets από Giganta, Tony Lasar, Leon Segka)
  • Τη Δευτέρα στην Αβραμιώτου σπουδαίο live που ζεματάει. Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται πολλά υποσχόμενοι και φορτωμένοι με ένα διαστημικό kraut ήχο (€13, 10 – ανοίγουν οι Acid Barrets)
  • Παρασκευή βράδυ με Halloween πάρτι στην Γκόθαμ Σίτι του Ψυρρή (οι Αμερικάνοι θα το γιορτάσουν κανονικά στις 31). Στο Second Skin, που θα είναι διακοσμημένο για την περίσταση, Φακίνος, Desmond Kind και guests διαλέγουν τη μουσική, ενώ η καλύτερη στολή θα κερδίσει από ένα custom made outfit από Desire Of Destruction. Και στο Death Disco, η ομάδα Chemical Circus διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανάλογο πάρτι με make up artist στο χώρο κι όλα τα κομφόρ
  • Καινούργιο μικρό dance stage, ακριβώς πάνω από το Γκαζάκι, έχουμε το Gazaki Loft. Καλός ήχος, εξαιρετικό design και η υπογραφή του Γιάννη Μαγκολίδη (Motel). Όπως λένε και οι ίδιοι: «Από τις 22.00 μέχρι τις 2.00 η μουσική που ακούμε σπίτι μας βρίσκει νέα στέγη. Aπό τις 2.30 και μετά... χορεύουμε!»
  • Opening την Παρ. για το Akanθus στο Γκάζι (Ανδρόνικου & Τζαφέρη) με mainstream μουσική (ελληνική και ξένη), μεσογειακή κουζίνα και θεματικές βραδιές
  • Ξεκίνημα της εβδομάδας σήμερα Πέμπτη με Boys Keep Swinging και Θοδωρή «Ατζέντα» Κανελλόπουλο στο Key και το εβδομαδιαίο residency των Λατέρνατιβ στο dot. (free)
  • Και κάτι τελευταίο: την περασμένη Παρ. ο Timothy J. Fairplay έπαιξε το χορευτικό ήχο του Τώρα στο 6 D.O.G.S. Το οποίο ποτέ δεν έχω ξαναδεί πιο άδειο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ