Μουσικη

Άκουσε το νέο άλμπουμ των Motörhead

«Aftershock» κι ένας Lemmy «έτοιμος να πεθάνει»

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51533-105346.jpg

Αναμονή τέλος για τους απανταχού λάτρεις της μπάντας, αφού το 21ο άλμπουμ των Motörhead, «Aftershock», διατίθεται πλέον ολόκληρο προς streaming μέσω Yahoo για να πάρουν όλοι μια ιδέα τι ετοίμασε αυτή τη φορά ο Lemmy και η παρέα του. Οι φήμες και τα τρολαρίσματα για τα προβλήματα υγείας του 67χρονου-πλέον-Lemmy, έλαβαν τις απαντήσεις τους από τον ίδιο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο Classic Rock.

n

«Όταν φύγω, θέλω να φύγω κάνοντας αυτό που κάνω καλύτερα. Δεν θα είχα παράπονο εάν ήταν να πεθάνω αύριο» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πρόσφατα ο ντράμερ της μπάντας, Mikkey Dee, είχε προσπαθήσει να «συνετίσει» τον Lemmy δηλώνοντας πως «μετά από όλα αυτά που περάσαμε, νομίζω ότι θα του έλεγα το εξής “Lem, δεν σε έχει αρρωστήσει το να αρρωσταίνεις συνέχεια; Πρέπει να αρχίσεις να προσέχεις τον εαυτό σου”». Τότε ο Lemmy είχε αρκεστεί να δηλώσει από το νοσοκομείο «δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω-ακόμα και αν έχουν δίκιο».

Λίγο ροκ κουτσομπολιό ακόμα; Ο frontman των Motörhead αποκάλυψε πως έχει κόψει το κάπνισμα εδώ κι ένα χρόνο ενώ περιόρισε σημαντικά το αγαπημένο του ποτό, Jack Daniels με Coca-Cola. Ώρα για μουσική; Τεντώστε τα αυτιά σας, παρακάτω.

«Aftershock» Tracklist

01. Heartbreaker

02. Coup De Grace

03. Lost Woman Blues

04. End Of Time

05. Do You Believe

06. Death Machine

07. Dust And Glass

08. Going To Mexico

09. Silence When You Speak To Me

10. Crying Shame

11. Queen Of The Damned

12. Knife

13. Keep Your Powder Dry

14. Paralyzed

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ