Μουσικη

Sad Disco - Heart

 Άκου/Δες το καινούριο «γυμνό» βιντεοκλίπ του electropop αθηναϊκού σχήματος

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51444-105167.jpg

Οι Sad Disco έχουν καταρχάς ωραίο όνομα. Γιατί μας αρέσουν όλα τα συγκροτήματα (ή οι τίτλοι) που έχουν τη λέξη disco στην ονομασία τους. Όπως όλα τα συγκροτήματα στο ξεκινημά τους, πέρασαν τις αναταράξεις του ξεκινήματος και είναι πλέον έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Ως ντουέτο πια, Δημήτρης Μπινιάρης και Theod Kopoul, δείχνουν να καταλήγουν σε έναν electropop ήχο με τις 80s αναφορές, το κλείσιμο του ματιού στο dance remix, με τα όλα του δηλαδή.

 

Κάτι που βάζει στην κουβέντα την Undo Records του Γιώργου Γερανιού, το φυσικό καταφύγιο όσων έχουν ανησυχίες ανάλογες με τις προαναφερθείσες. Από εκεί θα διανεμηθεί το άλμπουμ όταν είναι έτοιμο. Για την ώρα μπορείς να ακούσεις το single “Heart" που λίγο θα σκότωναν να είχαν γράψει οι Cut Copy αυτού του κόσμου και να δεις το video clip με την «ακολουθία γυμνών σωμάτων» που σκηνοθετεί ο Στάθης Μουρδουκούτας με την υπογραφή των TheCore.

 

Εδώ αγοράζεις το λευκό 7’’ βινίλιο (σε 300 κόπιες, περιέχει και το remix των Marsheaux) κι εδώ ή εδώ το κατεβάζεις ψηφιακά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ