Η Αλίσια Κις οικοδέσποινα των Grammy Awards 2019
Η Αλίσια Κις ανακοίνωσε την είδηση με ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια
Η τραγουδίστρια Αλίσια Κις θα είναι παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy 2019, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.
"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι θα είμαι παρουσιάστρια των 61ων Ετήσιων Βραβείων Grammy. Συντονιστείτε στις 10 Φεβρουαρίου. Μόνο στο CBS!" έγραψε η τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Αλίσια Κις ανακοίνωσε την είδηση με ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια, το οποίο αρχίζει από τη στιγμή που έλαβε το τηλεφώνημα και της προτάθηκε να είναι οικοδέσποινα της τελετής απονομής των μουσικών βραβείων. Στο βίντεο η Κις ανακοινώνει την είδηση στον σύζυγό της Swizz Beats και τα δύο μικρά παιδιά της, ένα από τα οποία λέει: "Τι είναι τα Grammys;"
Το βίντεο ακολουθεί επίσης την Αλίσια Κις καθώς γυρίζει το πρώτο της διαφημιστικό για το σόου και κλείνει με την τραγουδίστρια να εξηγεί γιατί ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που αποδέχθηκε την πρόταση.
"Ξέρω ποια είναι η αίσθηση όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη σκηνή και ξέρω πως να είναι να νιώθεις περήφανος για τη δουλειά που κάνεις και αναγνωρίζεται" αναφέρει η Αλίσια Κις. "Απλώς αισθάνομαι ευγνώμων που μπορώ να φέρω τη λάμψη και αυτή την ενέργεια... Είναι καταπληκτικό και νομίζω ότι είναι τέλεια συγκυρία. Ειλικρινά, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, αισθάνομαι ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για μένα να δώσω να εμψυχώσω τους ανθρώπους, ειδικά όλες τις νεαρές γυναίκες που είναι υποψήφιες".
Η Αλίσια Κις έχει κερδίσει 15 βραβεία Grammy με πιο πρόσφατο το τρόπαιο του 2014 στην κατηγορία Καλύτερο R&B Άλμπουμ για το "Girl on Fire".
Τον περασμένο Απρίλιο τιμήθηκε στην εκδήλωση του Variety Power of Women, στη Νέα Υόρκη για την ίδρυση του "Keep a Child Alive", μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει στόχο την αντιμετώπιση των σωματικών, κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων του HIV. Στην ομιλία της στην εκδήλωση, μίλησε για την ανισότητα με την οποία είναι αντιμέτωπες οι γυναίκες στον χώρο εργασίας και στον κόσμο - και επίσης στα βραβεία Grammy του 2018.
Στις υποψηφιότητες προηγούνται δύο εκπρόσωποι της hip-hop, ο Κέντρικ Λαμάρ, ο οποίος είναι υποψήφιος σε οκτώ κατηγορίες και ακολουθεί ο Drake ο οποίος διεκδικεί επτά βραβεία. Ο δισκογραφικός παραγωγός Boi-1da και η τραγουδίστρια- τραγουδοποιός Brandi Carlile είναι υποψήφιοι σε έξι κατηγορίες ο καθένας και η Carlile είναι η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Grammy το 2019.
Cardi B, Childish Gambino, H.E.R., Lady Gaga, Maren Morris, o παραγωγός Sounwave και ο mastering engineer Mike Bozzi ακολουθούν με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας.
Η τελετή των βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Staples Center, στο Λος Άντζελες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2026 ο Μεγάλος Τελικός στη Βιέννη της Αυστρίας
Το κορυφαίο οικονομικό Μέσο ανησυχεί για τις επιθέσεις στο ανδρικό φύλο, μετά μουσικής
Μια διαχρονική φιγούρα της ψυχεδελικής ροκ και η ιστορική του εμφάνιση στο Woodstock
Αναδρομή στα επιτεύγματα μιας μοναδικής καριέρας - Οι σταθμοί της καλλιτεχνικής διαδρομής του
Το νέο αίμα του πανκ ροκ πλαισιώνει το παλιό στην Πλατεία Νερού
Το μουσικό της ταξίδι από τις γειτονιές της Αθήνας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης κατακτώντας το ελληνικό και διεθνές κοινό
Τα live ραντεβού της νέας χρονιάς που δεν θες να δεις μόνο σε stories
Μιλήσαμε με τη mezzo-soprano με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η 8η Ιανουαρίου και οι μουσικοί θρύλοι που γεννήθηκαν σαν σήμερα
Ψηφίστε και αναδείξτε και τους νικητές: Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος του Ιανουαρίου 2026
Το εκρηκτικό supergroup που λατρεύει ο Iggy Pop προσγειώνεται στις 9 Ιανουαρίου στο Soul SKG
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, δεν είναι τεχνικό
Ο Εθνικός Τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο
Απόψε, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026!
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Τα πρώτα βήματα του γκρουπ και τα ιστορικά σινγκλ «Break On Through» και «Light My Fire»
Στις 19:00 ξεκινά η ειδική τηλεοπτική εκπομπή
Η ζωή και η κληρονομιά ενός από τους πλέον αυθεντικούς rock stars
Και τραγούδι της Κύπρου στα κορυφαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.