Μουσικη

Stereo Nova σε μια ιστορική επανένωση αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

Θα χυθούν δάκρυα

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
stereo-nova_9.w_hr_1.jpg
Ένα από τους σημαντικότερα κεφάλαια της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής σε μια πολυαναμενόμενη επανένωση. Το πάζλ στον άερα και οι μοναδικές urban εξιστορήσεις των Stereo Nova θα ακουστούν ζωντανά μαζί με νέο υλικό σε μια μοναδική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βήτα και του Μιχάλη Δέλτα στο φετινό Summer Nostos Festival (SNFestival) από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) το οποίο επιστρέφει στην πόλη από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.
 
20 χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή δουλειά, οι Στέρεο Νόβα συναντιούνται και πάλι σε μια συναυλία αποκλειστικά για τη σκηνή του Summer Nostos Festival. 
 
Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας, τη σκάλα, την εστίαση όπως το μέτρημα από το μηδέν ως το άπειρο
 
Στο φεστιβάλ ξεχωρίζει ακόμη το αφιέρωμα στον Bowie «The Life Aquatic» από τον Seu Jorge με την σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τα τραγούδια από την υπέροχη ταινία του Wes Anderson «The Life Aquatic of Steve Zissou». Ακόμη, ξεχωρίζουν το live ντοκιμαντέρ «A thousand thoughts» για το κουαρτέτο εγχόρδων Kronos από τον σκηνοθέτη Sam Green που έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου στο Sundance, το έργο «Drone Mass» από το American Contemporary Music Ensemble (ACME), το φωνητικό σύνολο Theater of Voices  και τον Ισλανδό συνθέτη Jóhann Jóhannsson, ο βρετανός, ελληνικής καταγωγής, συνθέτης Alexi Murdoch, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Rumer Willis, κόρη των Bruce Willis και Demi Moore και οι καναδοί Barr Brothers που άνοιξαν πρόσφατα τις συναυλίες στην περιοδεία των War on Drugs. 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ