Μουσικη

Tα 3 live που περιμένουμε

Στέρεο Νόβα, Arctic Monkeys και Κraftwerk μάς φτιάχνουν τη συναυλιακή χρονιά

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
front.jpg
....Ασταμάτητα κανάλια τρώνε το μυαλό μας...έχουμε χάσει τόσα που δεν ξέρουμε τι είναι δικό μας...
 
>>Η ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου reunion των στέρεο νόβα έδωσε ελπίδα στην αθηναϊκή σκηνή που έχει πλέον κάτι να περιμένει αυτό το καλοκαίρι. Η αστική ποίηση των στέρεο νόβα είναι ζωντανή και το γκρουπ που αγάπησε και αγαπήθηκε από την Αθήνα όσο κανένα άλλο, αποτυπώνοντας στη μουσική του όλη τη βιαιότητα και την ομορφιά της αστικής ζωής, επιστρέφει μετά από 21 χρόνια για μία κανονική ολόκληρη συναυλία τον Ιούνιο στο ΚΠΙΣΝ. Με ελεύθερη είσοδο, δώρο στους ορκισμένους φαν και ανοιχτή πρόσκληση για αυτούς που θέλουν να μυηθούν στη στέρεο νόβα τάξη πραγμάτων.
 
stereo-nova_9.w_hr_1.jpg
 
>>Όταν ο Alex Turner έκλεισε τη συναυλία των Last Shadow Puppets στη Μαλακάσα με το 505 των Arctic Monkeys, έκανε το κοινό να ουρλιάζει και μας έδωσε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει με το γκρουπ που τον έκανε τον πιο hot frontman των 00s. Arctic Monkeys φέτος στο Primavera αλλά και στο Rockwave (6 Ioυλίου), προφανώς ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αλλά και παγκόσμιου συναυλιακού bucketlist. 
 

duw-vjmx0ay1gu8.jpg
 
>> Οι Kraftwerk, οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής που υπάρχουν από το 1969, πήραν, λέει, βραβείο Grammy. Καλησπέρα στα βραβεία Grammy λοιπόν, και καλησπέρα και στην Αθήνα θα πούνε τα ρομπότ με το 3D οπτικοακουστικό σόου τους το Σάββατο 3 Μαρτίου. Άχαστο.
 
kraftwerk.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ