Μουσικη

Drink And Draw

Tο πιο ενδιαφέρον event της εβδομάδας είναι κόμικ

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 429
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37587-84525.jpg
  • 11 κομίστες (Αποστολόπουλος, Κυριαζής, Δερβενιώτης, Διαλυνάς, Κουμάκη, Πέτρου, Λαγουβάρδος, Μαρτίνης, Οθωναίου, Ρουμπούλιας και Τομπαλίδης) πιάνουν πόστο στο Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80) της πλατείας Εξαρχείων την Παρασκευή στις 19.00. Η μουσική θα παίζει δυνατά, τα ποτά θα σερβίρονται αφειδώς κι εκείνοι θα πρέπει να πιουν και να σκιτσάρουν μέχρι τελικής πτώσεως. Το πιο ενδιαφέρον event της εβδομάδας λέγεται «Drink And Draw», διοργανώνεται από το ComicDom Athens και ξεκινάει από νωρίς (free)  

     

  • Πολύ δυνατός καλεσμένος στο Pixi το Σάββατο. Ο λόγος για τον Eric Duncan, γνωστό και ως Dr. Dunks, πίσω από τους Rub & Tug αλλά και τους Still Going της DFA. Κι αν δεν σας λένε τίποτα όλα αυτά, ετοιμαστείτε για indie disco (μαζί Sunshine Pedro και Jiles John, €5)

     

  • Κατά τα άλλα το Death Disco, από τους ακρογωνιαίους λίθους της μετατροπής του Ψυρρή σε Γκόθαμ Σίτι, δείχνει την πολυσυλλεκτικότητά του φιλοξενώντας το κινητό πάρτι «Needless» την Παρ. Εκλεκτό το line up: Dynamons, Giganta, Bad Spencer, BODJ vs. k.atou και ο resident Chevy (free)  

     

  • Εκεί κοντά, επιστρέφοντας από Σόφια, ο Φακίνος στήνει το επόμενο «Spookshow» στο Second Skin, φιλοξενώντας το σκληρό βιομηχανικό electro των Aesthetic Perfection (δηλαδή του Αμερικάνου Daniel Graves – παιδί για κυριακάτικο τραπέζι όπως φαίνεται από τη φωτό). Την Παρ. με €8 είσοδο

     

  • Στο 6 d.o.g.s. την Πέμπτη έχει showcase το εξαιρετικό label της Beatquick Records (με πολύ καλή μαύρη μουσική που φτιάχνεται στην Αθήνα, €5), ενώ ο guest DJ της εβδομάδας είναι ο Eric Cloutier κάπου ανάμεσα στο Μίσιγκαν και τη Νέα Υόρκη, κάπου ανάμεσα στο house και το techno (Παρ., €5)|

     

  • Τέλος, κατέβασε και στο smartphone την εφαρμογή του ραδιοφώνου της Red Bull Music Academy με 100 ώρες ηχητικού υλικού (μουσική, συνεντεύξεις, αφιερώματα κτλ.) από τους αποφοίτους της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ