Μουσικη

LA Woman

 Η Kid Moxie μας στέλνει ένα καινούριο τραγούδι κι ένα γράμμα από το Λος Άντζελες

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37281-80495.jpg

Η Ελένη Χαρμπίλα είναι LA Woman. Ζει στην «Πόλη των Αγγέλων» εδώ και σχεδόν μια δεκαετία διεκδικώντας τη θέση της στη βιομηχανία του θεάματος. Μουσική κάνει ως Kid Moxie, την έχουμε γνωρίσει καλύτερα εδώ. Ρωτήσαμε να μάθουμε τα νέα της. Και μάθαμε, ας πούμε, ότι είναι έτοιμο το πρώτο video clip από τον καινούριο της δίσκο. Το κομμάτι λέγεται ‘The Bailor’ κι όσο το ακούς μπορείς να ανοίξεις το γράμμα της….

image

 «Λος Άντζελες, 18 Μαρτίου 2013

Άρχισε -ξανά- το αιώνιο καλοκαίρι στην -πολύ- δυτική ακτή. Αυτό βεβαίως, μετά από ένα mini break με ψιλόβροχα κι εφέ τεχνητού χιονιού (το οποίο έπεφτε σε κανά δυο υπαίθρια malls της πόλης κατά παραγγελία, έτσι για να χαρούν οι Λοσαντζελιώτες ότι υπάρχουν εποχές στη μεγαλούπολη δίπλα στην έρημο.) Χειμώνα πραγματικό, ένιωσα πριν λίγες εβδομάδες όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον Καναδά, και συγκεκριμένα το Βανκούβερ. Εκεί έμεινα για μια εβδομάδα κάνοντας γυρίσματα μαζί με το Michael Bublé, θα εμφανίζομαι σε δύο από τα επόμενα βίντεο κλιπ του, καθώς και σε ένα διαφημιστικό σποτάκι για την καναδική τηλεόραση, όλα αυτά σε νότες κι ατμόσφαιρα ‘60s..(“shagadelic!” όπως θα έλεγε και ο Austin Powers ή αλλιώς Mike Myers, επίσης καναδικής καταγωγής!)

Πίσω στο Λος Άντζελες, δουλεύω ένα καινούριο κομμάτι με τον Gaslamp Killer, το δεύτερο που κάνουμε μαζί για τον καινούριο μου δίσκο. Βιολί, τρομπόνι και τύμπανα (όλα live instruments), ηχογραφημένα στο στούντιό του, το οποίο -εκτός από καταπληκτική θέα του downtown L.A και των λεωφόρων- διαθέτει μια ταριχευμένη κόμπρα και μια πλαστική προτομή μωρού που γελάει υστερικά αν πατήσεις ένα κόκκινο κουμπί.(“psychedellic!” όπως θα έλεγε… ο οποιοσδήποτε.)

Το πρώτο κομμάτι από το δίσκο μου λέγεται “The Bailor”. Το βίντεο σκηνοθέτησε ο παιδικός μου φίλος Zan Tot (ή αλλιώς Θανάσης Τότσικας), το οποίο επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την προσωπική μου θεωρία ότι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι το να δημιουργείς μαζί με φίλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ