Μουσικη

city beat 291

Εν αναμονή της φοβερής επόμενης εβδομάδας, στην οποία θα υποδεχθούμε Flying Lotus - King Midas Sound - Goldie, πάμε να δούμε τι παίζει τώρα που ξεκίνησε η νηστεία…

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 291
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3723-10422.jpg

Εν αναμονή της φοβερής επόμενης εβδομάδας, στην οποία θα υποδεχθούμε Flying Lotus - King Midas Sound - Goldie, πάμε να δούμε τι παίζει τώρα που ξεκίνησε η νηστεία…

Τον αναφέρει ο Burial ως βασικότερη επιρροή του, δημοσιεύει το “Wire” τη μεταξύ τους ηλεκτρονική αλληλογραφία, και η παγκόσμια urban σκηνή περιμένει με αδημονία το νέο του άλμπουμ. Το outsider από τη Βρετανία που λέγεται El-B τώρα δικαιώνεται. Μαζί του και ο MC Crazy D σε “Heads High” πάρτι των Black Athena στο Gaz A L’Eau της Τεχνόπολης (27/2, 23.00, € 10 – μην τον χάσεις και στο σεμινάριο της Red Bull Music Academy στον ίδιο χώρο, το επόμενο μεσημέρι 28/2 στις 15.00).

Scoom #5 την Παρασκευή στο Buzz (Ιεροφαντών 13, Γκάζι, € 10). Τα δικά μας παιδιά Felizol & Lee Burton υποδέχονται τον Sammy Dee, σχετικά άγνωστο σε μας, αλλά με τα θρυλικά διαπιστευτήρια του ιδρυτικού μέλους της Perlon και του resident στο βερολινέζικο Panorama.

Αφού τα έχουμε βγάλει για τα καλά τα casio από την ντουλάπα και τα επαναφέραμε στην πίστα, το δίδυμο των Alexander Robotnick & Alden Tyrell που φέρνουν οι Outro στο Bios το Σάββατο (€ 10) είναι επίκαιρο. Εκεί την Παρασκευή η φιλοξενία του Jachtari Soundsystem από τους Mammy Hot Daddy Cool (€ 8).

Στο Galaxy bar του Hilton το Σάββατο ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος δίνει το τελευταίο “Esthete” πάρτι της σεζόν. Στο πιάτο όλη η Αθήνα, lux περιβάλλον και house (€ 20)

*** “Rude Sessions” ξανά στο Skull το Σάββατο με τους Blunt & Cent να τα σπάνε με ντραμς και μπάσα

*** Το Carousel στα όρια του Κεραμεικού με το Μεταξουργείο δεν είναι μόνο το επίσημο νέο άφτερ, αλλά φιλοξενεί και events, όπως την Κυριακή όπου Methi & Kouklos ανεβαίνουν στα dexx και φωνάζουν τον Μάρκέλλο Νύχτα (ναι, αυτόν που φαντάζεσαι!)

*** Αύριο, “Ηorror Rock” party με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Άσε το κακό να μπει» από τις εκδόσεις Οξύ που διοργανώνουν πάρτι-κόλαση. Στο Floral, από τις 21.00 με μουσικές από τον Idonodini

*** Και βέβαια τα δικά μας: σήμερα μετά τα εγκαίνια του “Athens Photo” George Apergis & Eva Theotokatou στην Τεχνόπολη, ενώ την Κυριακή από νωρίς το απόγευμα στο Κ44 το Soul mag κάνει πάρτι με σύνθημα “B Stupid” (μην το πάρεις τοις μετρητοίς…).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ