Μουσικη

Carnival united

Διασκεδάστε ελεύθερα και κυρίως υπεύθυνα...

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 427
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36586-82321.jpg

Αποκορύφωμα της πιο εκβιαστικής περιόδου γιορτών του χρόνου –της Αποκριάς– αυτό το Π-Σ-Κ. Διασκεδάστε ελεύθερα και κυρίως υπεύθυνα, για να μην είστε πτώματα την ώρα που οι άλλοι τρώνε λαγάνα και γυαλιστερές

  •  «I got the hots for you, I got the hots for you», ε, δεν μπορεί να μη χτυπάει καμπανάκι το περίφημο «Theme From S-Express», ίσως το πρώτο μαζικό acid house hit πίσω στο 1988. Πίσω του κρυβόταν ο Mark Moore, ήρωας των πρώτων βρετανικών χορευτικών ημερών. Το Σάββατο μιξάρει στο 8th Sin (Μ. Αλεξάνδρου 141, Γκάζι), καλεσμένος των Bedazzler πάρτι (free, ντύσου cosmic/fututistic/space)

     

  • Φουλ τριήμερο στο 6 d.o.g.s.  Παρ. το FFEEDD των Amateur Boyz φιλοξενεί τον Thomas Bullock, κάποτε οργισμένο ηλεκτροπάνκη με τους A.R.E. Weapons και αργότερα nu disco αντικέρη με τους Rub n Tug (€6). Το Σαβ. η βραδιά  είναι αφιερωμένη στο Chicago house με καλεσμένο τον Traxx, από τους πιο άξιους αναβιωτές/συνεχιστές του κλασικού του ήχου (€ 5). Και την Κυριακή στην Αβραμιώτου, όλα στα κάρβουνα, με «Μια Ξέφρενη Αποκριάτικη Βραδιά» με το τρίο Bocada, τους Λατέρνατιβ και την Oh Yeah (free)

     

  • Το ίδιο βράδυ στο Second Skin, Γιώργος Φακίνος και Σταμάτης Γρίσπος σε «80s, 90s, Pop, Greek Trash με ό,τι πιο εξευτελιστικό υπάρχει». Special ασορτί guest ο Θανάσης Ηλίας του γνωστού άσματος «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι», που θα ανέβει στις 02.30 στη σκηνή (free)

     

  • To trash έχει την τιμητική αποενοχοποίησή του αυτήν την εβδομάδα – ανάλογο πάρτι και στο Bios το Σάβ. (free), ενώ στο ίδιο μέρος την Κυρ. βετεράνικο old school All Nighter με Junior SP, Thanos Katsolis, George Xenios και DJ Sin να θυμούνται τα πρώιμα breaks της περιόδου 88-95 (είσοδος ελεύθερης επιλογής)

     

  • Στο Spiti του Χαλανδρίου την Παρ. αναλαμβάνουν τα dexx οι οικοδεσπότες των Electric Weekends του Εν Λευκώ 87,7 Chevy-Δρογώσης-Παπαϊωάννου (free)

     

  • Σήμερα, Πέμπτη, στο δισκάδικο στέκι Habeat Records της Θεμιστοκλέυς σπινάρει ο George Apergis κι αύριο ο Tolis Q (free)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ