Μουσικη

LCD Nancy

Δύο σπουδαίες μετακλήσεις, ένα πειραματικό φεστιβάλ κι ένα massive πάρτι για την Παρασκευή

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 422
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34481-77764.jpg
 •  Δύο σπουδαίες μετακλήσεις, ένα πειραματικό φεστιβάλ κι ένα massive πάρτι για την Παρασκευή, συν μια techno χοροεσπερίδα κάνουν την εβδομάδα την πιο ενδιαφέρουσα του 2013 μέχρι τώρα

   

 • Στο Pixi, ο «Κορμοράνος» καλεί τη Nancy Whang. Ναι, είναι η χαριτωμένη σχιστομάτα που στο πλευρό του James Murphy έπαιξε πλήκτρα και πρόσθεσε φωνητικά σε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της περασμένης δεκαετίας που σφράγισαν οι LCD Soundsystem. Από τους δίσκους που θα φέρει μαζί της, μάλλον δεν θα λείπουν και οι συνεργασίες με άλλα ονομάτα όπως The Juan Maclean, Soulwax, Shit Robot (€ 5, μαζί Blue Lagoon, Chris OD, Bad Spencer)
 • Την ίδια εποχή που η DFA Records κάλπαζε, στην Ευρώπη η Gomma Records ήταν στο ίδιο electro/nu disco μήκος κύματος. Ο ιδρυτής της, Robi Insinna, δηλαδή ο περιζήτητος remixer Headman (έχει περιποιηθεί Franz Ferdinand, The Rapture μεταξύ άλλων) την Παρ. στο 6 d.o.g.s (€ 5, μαζί Hiras και Hior Kronik)

   

 • Στην οδό Αναξαγόρα 3-5 το βράδυ της Παρ. έχει μεγάλο πάρτι ο Εν Λευκώ 87.7. Δώδεκα παραγωγοί σε 3 stages τα παίζουν όλα για όλα από τις 22.00 μέχρι όσο πάει. Φρόντισε να βρεις προσκλήσεις

   

 • Από το πάντα ενδιαφέρον πειραματικό Hertz Festival που διεξάγεται Παρ. & Σαβ. στο Μέγαρο, είναι άχαστος o Byetone που κυκλοφόρησε το 2011 ένα από τα πιο σημαντικά techno άλμπουμ των τελευταίων χρόνων, το «Symmeta» (€ 25 και για τις δύο ημέρες)
 • Το Σαβ. στο Inbox της Λ. Βουλιαγμένης technoσύναξη με βασικό καλεσμένο τον βετεράνο DJ Rush και μαζί του Sian, Axel Karakasis, Mr. Statik σε ψηλά bpm (€ 10)

   

 • Κι επειδή το Π-Σ-Κ προμηνύεται ανήσυχο, σημειώστε από τώρα το καθιερωμένο Αγιοβαλεντινικό λάιβ του The Boy, στην Αβραμιώτου την Τετάρτη 13/2 (€ 5)

Κεντρική Φωτό: Nancy Walking

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ