Μουσικη

Zed’s alive, baby

Το όνομα της εβδομάδας είναι ο σπουδαίος Zed Bias, που παίζει το Σάββατο στο φουαγιέ του σινεμά «Μικρόκοσμος».

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 421
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34058-77043.jpg
 • Την ώρα που οι My Drunken Haze αποδείκνυαν το περασμένο Σάββατο ότι είναι η «επόμενη σπουδαία αθηναϊκή μπάντα», ο Αργύρης Μπακιρτζής γέμιζε το Gagarin και ίσως μάθαινε με τη σειρά του «τι σημαίνει hipster»

   

 • Στο ίδρυμα της Λιοσίων διεξάγεται το προσεχές τριήμερο 1-3/2 το 11ο Cult Festival, όπου ανάμεσα στα παραγνωρισμένα «σκουπίδια» του ελληνικού σινεμά και τα στρογγυλά τραπέζια με συντονιστή τον Πέτρο Τατσόπουλο, το Σαββατόβραδο οι Trashformers αναλαμβάνουν τα ντεκ με σαφείς διαθέσεις (€ 5)

   

 • Το ίδιο βράδυ το τρομερό δίδυμο της Cast-A-Blast Blend και BnC διαλέγει δίσκους στο μπαρ πάνω από το Bios (free)
 •  Το όνομα όμως της εβδομάδας είναι ο σπουδαίος Zed Bias, που παίζει το Σάββατο στο φουαγιέ του σινεμά «Μικρόκοσμος». Από το Μάντσεστερ, πρωταγωνιστής σε όλες τις εκφράσεις του βρετανικού bass ήχου της τελευταίας 15ετίας. Μαζί Runner και Black Athena (free)

   

 •  Οι Ost-eria nights συνεχίζονται στο 6 d.o.g.s. (όπου ο DJ Deep έπαιξε «παλιά καλή techno» το περασμένο Σάββατο, όπως μονολογούσαν κορίτσια με χιλιόμετρα στα αθηναϊκά dancefloors) με καλεσμένο τον Ryan Elliott, επιβάτη της αμαξοστοιχίας Ντιτρόιτ (γενέτειρά του) - Βερολίνο (τόπος διαμονής του). Με € 5 και τον Pan να ανοίγει

   

 • Στο Pixi, που 23/2 έρχεται ο θρύλος του French house Alex Gopher, επίσης το Σάβ. έρχεται το δίδυμο Schwipp Schwapp από το Βερολίνο που αυτοπροσδιορίζεται ως «cock rock». Italo (electro) disco παίζουν, μην ψαρώνετε… (€ 5)

   

 • Στα ντόπια πράγματα: George Apergis την Παρ. στο Bartesera, Dear Quentin το Σάβ. στο Komma και Λατέρνατιβ επίσης Σάβ. στο Key (free)

   

 • Τέλος, ένας καλός λόγος για να ανακαλύψετε ξανά τον Βοτανικό (εκτός από τα μυσταγωγικά ηπειρώτικα γλέντια τα κυριακάτικα απογεύματα στους «Θεσσαλούς» της οδού Μελενίκου) είναι το ανανεωμένο Soiree De Votanique. Πιο μεγάλος χώρος, πάντα με τη σφραγίδα καλού γούστου από τον Μελέτη και πρόγραμμα με live (Eleni Valenti group την Πέμ.), εκθέσεις (εγκαίνια για «Εν Αρχή Εγένετω Φως» της Γεωργίας Σιέττου την Παρ.) και dj sets (Baker το Σάβ.)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ