Μουσικη

Αγγελική Τουμπανάκη & Buzz Bastards

 Τζαζ αυτοσχεδιασμοί και μοριακή βιολογία

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33930-75020.jpg

Το πρώτο σκέλος του υπότιτλου είναι μάλλον εύκολο να το εξηγήσεις. Οι Buzz Bastard είναι το σχήμα της Αγγελικής Τουμπανάκη, δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 κι αποτελείται από 6 άνδρες που συνοδεύουν τη φωνή της ερμηνεύτριας. «Στήνουν το μουσικό τους παιχνίδι, με ήχους και ρυθμούς παραδόσεων, τραγούδια διαφορετικών χωροχρόνων και δίνουν το πληθωρικό, πολύμορφο στίγμα τους με πρωτότυπες συνθέσεις» διαβάζουμε στην παρουσίασή τους. Το έχουν παρουσιάσει σε αρκετά φεστιβάλ αλλά και μουσικέ σκηνές της Αθήνας και άλλων πόλεων.

Η μοριακή βιολογία που κολλάει σε όλα αυτά; Ήταν το αντικείμενο του διδακτορικού της Αγγελική, το οποίο ολοκλήρωσε πρόσφατα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την πειθαρχία των επιστημονικών δεδομένων στο «χάος» της αυτοσχεδιαστικής τζαζ, όμως, ο δρόμος δεν είναι τόσο μακρύς όσο ακούγεται.

Μπορείς να το διαπιστώσεις την Τρίτη 29/1 στο 6 d.o.g.s. της οδού Αβραμιώτου. Αγγελική Τουμπανάκη & Buzz Bastardz , €5 με warm up από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάνο Τζανακάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ