- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Deep and Hard
Το Σάββατο στο 6 D.O.G.S. μόλις πέσει απόλυτο σκοτάδι δίνουν την μπαγκέτα στον DJ Deep
Αν και η ζωηρή Αθήνα περισσότερο ψάχνει για τραπέζι στον Δεληβοριά παρά συναρπάζεται από κάποια μετάκληση (αν κι ο Sean Johnston έπαιξε φανταστικά την περασμένη Παρ. στο FFEEDD), δύο καλές μετακλήσεις από το εξωτερικό σώζουν και αυτή την εβδομάδα.
Το Σάββατο στο 6 D.O.G.S. έχει πρώτα live από τους υπέροχους psych rockers My Drunken Haze (free, τσεκάρετε τα τραγούδια της ζωής τους στο athensvoice.gr) και μόλις πέσει απόλυτο σκοτάδι δίνουν την μπαγκέτα στον DJ Deep. Σκεπτόμενο παιδί, όπως φαίνεται από τη φωτό, του φόρεσε ακουστικά πρώτη φορά πριν 20 χρόνια ο Laurent Garnier, ενώ έχει λάβει εύσημα κι από τον «άνθρωπο που ανακάλυψε το techno» Derrick May (€8).
Επιστροφή και για τα Beddazler πάρτι με καλεσμένους τους έξαλλους Ιταλούς Hard Ton, που αυτοπροσδιορίζονται ως disco metal με μπόλικο glitter. Την Παρ. στο Appartment (Κολωνού 76, €10, 7).
Στο Pixi, που πατάει γερά πια στο Γκάζι, υποδέχονται το Σάββατο τον Βρετανό Henry Relph, ενώ τον Μάρτιο εκεί θα φέρει ο Κορμοράνος τον Rory Philips.
Στην αθηναϊκή Γκόθαμ Σίτι του Ψυρρή, ο Φακίνος μαζεύει άλλους 9 DJs το σαββατόβραδο σε «all goth cons» διάθεση στο Second Skin (€5)
Οι Basement Freaks την Παρ. στο CAMP! της πλ. Κοτζιά με funky breakbeats (free).
Οι αγαπημένοι beatboxers Word Of Mouth παίζουν στο φεστιβάλ μικρού μήκους «Future Shorts» που γίνεται Παρ.-Σάβ. στο Faust.
Το δίδυμο της Klik records, Lee Burton και George Kyriakou, το Σάβ. στο Wild Rose που ξαναγύρισε στην αθηναϊκή νύχτα.
Ξεκίνημα για όλα αυτά με τον George Apergis να ντεμπουτάρει στα ντεκ του Spiti Cocktail bar στο Χαλάνδρι την Πέμπτη.
Τέλος, την Πέμπτη στο Dunkel της Πανόρμου «Frankie Says Attend» με τα καλά 80s. Από τους νεορομαντικούς ως τους Blondie.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aναφορές για ευρύτερη συνωμοσία - Προσπάθεια να αποκαλυφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι
«Ο κόσμος έχει ανάγκη από ρομάντζο»
Ο Πιτ Σίγκερ δεν έγραφε τραγούδια για να τα κρατά κανείς για τον εαυτό του
Η remastered έκδοση του κλασικού άλμπουμ κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου με πλούσιο αρχειακό περιεχόμενο
«Next year in Athens!» ευχήθηκε η Πρέσβης κα Γκέρντα Φόλγκ στον Έλληνα εκπρόσωπο - Δείτε βίντεο
Διαθέσιμο στις 31 Ιουλίου
Οι Γερμανοί metallers μιλάνε στην ATHENS VOICE λίγο πριν την επιστροφή τους στο Release Athens 2026
Με βίντεο στο instagram ανακοίνωσε το τέλος εμφανίσεων στο Nox και προσωρινή αποχή για ξεκούραση
Ο Ντέιβ Μαστέιν «τιμά» ένα κλασικό τραγούδι με τη δική του υπογραφή
«Το S.A.G.A.P.O. ήταν ένα κομμάτι της εποχής του», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Η σειρά εμφάνισης στους δύο ημιτελικούς
Η συνεργασία με τον θρυλικό Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Η ερμηνεύτρια και συνθέτρια μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αντίστοιχη στρατηγική έχει ακολουθήσει και ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα
Αν και το γκρουπ διαλύθηκε το 1967, η επιρροή τους στη μουσική βιομηχανία ήταν βαθιά
Ο αρχιτέκτονας του trip-hop σπάει τη σιωπή του με το Different When It’s Silent
Το θρυλικό δίδυμο ανακοίνωσε το «Inferno» μετά από μια αινιγματική καμπάνια με κασέτες VHS και κώδικες Μορς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.