- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Superman σπάει τα ταμεία: Πάνω από 300 εκατ. δολάρια παγκοσμίως
Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκαν σημειώνει εντυπωσιακή πορεία στο box office
Ο Superman του Τζέιμς Γκαν ξεπερνά τα 300 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, κυριαρχώντας στο box office και κερδίζοντας κοινό και κριτικούς.
Ο Superman επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη, κατακτώντας το παγκόσμιο box office.
Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκαν για τον θρυλικό υπερήρωα Superman ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ενώ στις ΗΠΑ αγγίζει ήδη τα 200 εκατομμύρια (συγκεκριμένα 177,7 εκατ. δολάρια) μέσα σε μόλις λίγες ημέρες προβολής.
Η επιτυχία του Superman επιβεβαιώνει την ανάγκη του κοινού για έναν νέο, δυναμικό ήρωα στο είδος των υπερηρωικών ταινιών, ειδικά σε μια εποχή που άλλες παραγωγές του είδους δείχνουν σημάδια κόπωσης.
Με τις προβολές του να συνεχίζονται δυναμικά στο δεύτερο Σαββατοκύριακο, ο Superman φαίνεται ότι θα παραμείνει στην κορυφή της κινηματογραφικής κατάταξης, ξεπερνώντας με ευκολία ανταγωνιστικές πρεμιέρες όπως το «Ξέρω Τι Έκανες Πέρσι το Καλοκαίρι» και τους «Στρουμφάκια».
Οι δύο αυτές παραγωγές, αν και βασίζονται σε ήδη γνωστά brands, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Η νέα εκδοχή του «Ξέρω Τι Έκανες Πέρσι το Καλοκαίρι», παρά την επιστροφή των Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ και Φρέντι Πρινς Τζούνιορ, σημείωσε πενιχρές επιδόσεις και αρνητικές κριτικές (33% στο Rotten Tomatoes).
Αντίστοιχα, το νέο animation «Στρουμφάκια», με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα στη φωνή της Στρουμφίτας, δεν κατάφερε να συγκινήσει τους κριτικούς, παρά το πολυπληθές και διάσημο καστ.
Όλα τα βλέμματα, ωστόσο, είναι στραμμένα στον Superman, που εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Η ταινία έχει κάθε πιθανότητα να ξεπεράσει σε συνολικές εισπράξεις το Thunderbolts της Marvel, που έφτασε τα 383 εκατ. δολάρια, και να απειλήσει ακόμη και το Captain America: Brave New World, που δεν ξεπέρασε τα 415 εκατ.
Η κυριαρχία του Superman στο box office αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 25 Ιουλίου, οπότε κάνει πρεμιέρα το Fantastic Four: First Steps, η επόμενη μεγάλη προσπάθεια της Marvel να ανακτήσει το χαμένο της έδαφος.
(Με πληροφορίες του Hollywood Reporter)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Μετά το «Mirai» ο διάσημος Μαμόρου Χοσόντα μας ταξιδεύει σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους
Το φιλμ πετυχαίνει να μας κλέψει την καρδιά όχι μόνο για τα επίκαιρα μηνύματά του αλλά και για την τρυφερότητα που επιδεικνύει
Διακρίθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας 2025, κερδίζοντας το Βραβείο Κοινού
Η Τζέσι Μπάκλεϊ βρίσκει ακόμη έναν δυνατό ρόλο, που θα συζητιέται για καιρό, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ παίζει με την άνεση του ηθοποιού που τα καταφέρνει όλα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.