- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο «True Detective»
Ο δημιουργός της σειράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο «True Detective»
Κάνοντας πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014, το «True Detective» έμελλε να γίνει μία από τις πιο επιδραστικές και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 2010.
Με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον, η πρώτη σεζόν του «True Detective» ήταν ένα από τα πρώτα σύγχρονα δείγματα «prestige» αμερικάνικης τηλεόρασης - και κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στην ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, τα ηχηρά πρωταγωνιστικά ονόματα και το καλογραμμένο, πολυεπίπεδο σενάριο.
Ακολουθώντας ένα ζευγάρι αστυνομικών που καλούνται να λύσουν ένα σκοτεινό μυστήριο, η πρώτη σεζόν της σειράς εξερεύνησε δύσκολα θέματα, «ανέστησε» την καριέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι, και γοήτευσε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, οι οποίοι λάτρεψαν τις περιπέτειες των αστυνομικών Ραστ Κόουλ και Μάρτι Χαρτ.
Οι επόμενες σεζόν του «True Detective» έμελλε να εστιάσουν σε διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες – και παρ’όλο που το καστ της σειράς παρέμεινε εντυπωσιακό (με εμφανίσεις από τους Βινς Βον, Τέιλορ Κιτς, Τζόντι Φόστερ, Μαχέρσαλα Αλί και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), καμία από τις νέες ιστορίες δεν κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό όσο η αξέχαστη πρώτη σεζόν με τους Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακΚόναχι.
Σήμερα, μιλώντας στο podcast «Nothing Left Unsaid», ο δημιουργός της σειράς, Νικ Πιζολάτο, δηλώνει πως το ενδεχόμενο για τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον να επιστρέψουν στους αξέχαστους ρόλους τους είναι ακόμη ανοιχτό: «Έχω στο μυαλό μου μία νέα ιστορία για τους χαρακτήρες των Κόουλ και Χαρτ» δήλωσε ο δημιουργός. «Ποιός ξέρει, ίσως κάποια μέρα να το κάνουμε. Έχουμε ήδη κάνει συζητήσεις. Ο Χάρελσον και ο ΜακΚόναχι είναι ανοιχτοί στην ιδέα».
Πιζολάτο, ΜακΚόναχι και Χάρελσον συνεργάστηκαν ξανά προσφάτως σε ένα διαφημιστικό σποτ-παρωδία, με τους δύο ηθοποιούς να επιστρέφουν στους ρόλους των αστυνομικών Ραστ Κόουλ και Μάρτι Χαρτ.
Texas stories deserve a Texas backdrop. That’s why I teamed up with Dennis Quaid, Woody Harrelson, Billy Bob Thornton, and Renée Zellweger for True to Texas. It’s time to bring film and TV productions home! pic.twitter.com/iMpRMRx2Hj
— Matthew McConaughey (@McConaughey) January 29, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.