Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο «True Detective»
Ο δημιουργός της σειράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο «True Detective»
Κάνοντας πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014, το «True Detective» έμελλε να γίνει μία από τις πιο επιδραστικές και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 2010.
Με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον, η πρώτη σεζόν του «True Detective» ήταν ένα από τα πρώτα σύγχρονα δείγματα «prestige» αμερικάνικης τηλεόρασης - και κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στην ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, τα ηχηρά πρωταγωνιστικά ονόματα και το καλογραμμένο, πολυεπίπεδο σενάριο.
Ακολουθώντας ένα ζευγάρι αστυνομικών που καλούνται να λύσουν ένα σκοτεινό μυστήριο, η πρώτη σεζόν της σειράς εξερεύνησε δύσκολα θέματα, «ανέστησε» την καριέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι, και γοήτευσε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, οι οποίοι λάτρεψαν τις περιπέτειες των αστυνομικών Ραστ Κόουλ και Μάρτι Χαρτ.
Οι επόμενες σεζόν του «True Detective» έμελλε να εστιάσουν σε διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες – και παρ’όλο που το καστ της σειράς παρέμεινε εντυπωσιακό (με εμφανίσεις από τους Βινς Βον, Τέιλορ Κιτς, Τζόντι Φόστερ, Μαχέρσαλα Αλί και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), καμία από τις νέες ιστορίες δεν κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό όσο η αξέχαστη πρώτη σεζόν με τους Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακΚόναχι.
Σήμερα, μιλώντας στο podcast «Nothing Left Unsaid», ο δημιουργός της σειράς, Νικ Πιζολάτο, δηλώνει πως το ενδεχόμενο για τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον να επιστρέψουν στους αξέχαστους ρόλους τους είναι ακόμη ανοιχτό: «Έχω στο μυαλό μου μία νέα ιστορία για τους χαρακτήρες των Κόουλ και Χαρτ» δήλωσε ο δημιουργός. «Ποιός ξέρει, ίσως κάποια μέρα να το κάνουμε. Έχουμε ήδη κάνει συζητήσεις. Ο Χάρελσον και ο ΜακΚόναχι είναι ανοιχτοί στην ιδέα».
Πιζολάτο, ΜακΚόναχι και Χάρελσον συνεργάστηκαν ξανά προσφάτως σε ένα διαφημιστικό σποτ-παρωδία, με τους δύο ηθοποιούς να επιστρέφουν στους ρόλους των αστυνομικών Ραστ Κόουλ και Μάρτι Χαρτ.
Texas stories deserve a Texas backdrop. That’s why I teamed up with Dennis Quaid, Woody Harrelson, Billy Bob Thornton, and Renée Zellweger for True to Texas. It’s time to bring film and TV productions home! pic.twitter.com/iMpRMRx2Hj
— Matthew McConaughey (@McConaughey) January 29, 2025
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ιλίρ Τσούκο προβάλλεται με συζήτηση και DJ set
Το αφιερωματικό βίντεο με σκηνές από την καριέρα της
Μια σκοτεινή επανεκτέλεση του κλασικού μύθου του Ρομπέν των Δασών
Γνωστή για την ταινία «Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά» στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου
Η νέα ταινία της Marvel βγα'ινει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2026
Μετά το Anora, o οσκαρικός σκηνοθέτης επιμελείται το ντεμπούτο της ανερχόμενης σκηνοθέτιδας Σι-Τσινγκ Τσου
Η διαδρομή του σπουδαίου σκηνοθέτη από το «Mean Streets» μέχρι τον «Ιρλανδό»
Η νέα ταινία του Τζέιμς Κάμερον «σπάει ταμεία» στο παγκόσμιο box office
Καλογραμμένο σενάριο για θεματολογία που απαιτεί ψύχραιμο χειρισμό
Ένα ασπρόμαυρο και ξεχωριστό αθηναϊκό οδοιπορικό
To μπλοκμπάστερ απέφερε περίπου 1,5 δισ. δολάρια παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.