- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Zootopia 2: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία της Disney
Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών επιστρέφουν δριμύτεροι
Το «Zootopia 2» της Disney αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 27 Νοεμβρίου
Το πολυαναμενόμενο «Zootopia 2» της Disney αναμένεται να προσγειωθεί στους κινηματογράφους όλου του κόσμου τον ερχόμενο Νοέμβριο, και το πρώτο teaser trailer της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Το φιλμ αποτελεί sequel στο «Zootopia» του 2016, και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται για ακόμη μία φορά ο τυχωδιώκτης αλεπούδος Νικ (Τζέισον Μπέιτμαν) και η ιδεαλίστρια λαγουδίνα Τζούντι (Τζένιφερ Γκούντγουιν).
Στο τρέιλερ, οι πρωταγωνιστές μας ταξιδεύουν σε πολυάριθμα νέα μέρη και συναντούν μία σειρά από παλιούς και νέους χαρακτήρες, ενώ τρέχουν να ξεφύγουν από τις αστυνομικές δυνάμεις της Ζωούπολης. Το ζωηρό και πολύχρωμο teaser συνοδεύεται μάλιστα και από ένα εύθυμο τραγουδάκι.
Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του φιλμ!
Το «Zootopia» του 2016 απέσπασε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων στα Όσκαρ της επόμενης χρονιάς. Η ταινία έφερε την υπογραφή των Τζάρεντ Μπους και Μπάιρον Χάουαρντ, οι οποίοι επιστρέφουν στη σκηνοθετική καρέκλα για το «Zootopia 2».
Στο πλευρό των Τζέισον Μπέιτμαν και Τζένιφερ Γκούντγουιν αναμένεται επίσης να απολαύσουμε την φωνή του Κι Χουέι Κουάν (Everything Everywhere All at Once), ο οποίος έχει αναλάβει εδώ το ρόλο ενός κολοσσιαίου μπλε φιδιού, καθώς και τις φωνές των Φόρτουν Φάιμστερ, Κουίντα Μπρούνσον, αλλά και της Σακίρα.
Σύμφωνα με τους παραγωγούς του φιλμ, οι ήρωές μας αναμένεται αυτή τη φορά να ταξιδέψουν σε πολύ περισσότερα και πολυποίκιλα τοπία, φέρνοντας εις πέρας μία κοσμοπολίτικη αποστολή: «Από τους βάλτους των αμφιβίων μέχρι τις απέραντες ερήμους, ο Νικ και η Τζούντι θα συναντήσουν πολλούς νέους φίλους και θα ανακαλύψουν πολλά καινούρια πράγματα για τον κόσμο τους» δήλωσε ο συνδημιουργός της ταινίας, Τζάρεντ Μπους.
Το «Zootopia 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 27 Νοεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.