Πρώτο τρέιλερ για το «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Κάλλας
Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βραβευμένου με Όσκαρ Pablo Larraín
Το «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας
Η Αντζελίνα Τζολί μονοπωλεί το προσκήνιο στο νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής βιογραφίας της Μαρία Κάλλας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους.
Η ταινία, η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βραβευμένου με Όσκαρ Pablo Larraín, καταγράφει κατά κύριο λόγο τα τελευταία χρόνια της ζωής της Κάλλας - οπότε και αυτή κατοικούσε στο Παρίσι της δεκαετίας του '70. Έχοντας κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας (όπου και απέσπασε 10 λεπτά standing ovation), το «Maria» του Larraín αποτελεί ισχυρό οσκαρικό φαβορί, με την Αντζελίνα Τζολί συγκεκριμένα να έχει βλέψεις για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου.
Στο τρέιλερ, η Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της Κάλλας φαίνεται να αναπολεί την πολυτάραχη καριέρα της -από τα πρώτα της βήματα, μέχρι τα κατάμεστα θέατρα, τις πολυτελείς επαύλεις, τα ταξίδια με τον Ωνάση και φυσικά, τις εμβληματικές φωτογραφήσεις της. Το μοντάζ αποτελείται από εικόνες πολύχρωμες και πολυποίκιλες, έντονες στιγμές πάθους, ομορφιάς, θλίψης και δημιουργίας - συνδυάζοντας έτσι πολυάριθμα οπτικά και σκηνοθετικά στιλ και αποκαλύπτοντας το φιλόδοξο αισθητικό εύρος του πολυαναμενόμενου φιλμ.
Η Αντζελίνα Τζολί πλαισιώνεται εδώ από τον Kodi Smit-McPhee (Power of the Dog) και ένα πλούσιο καστ από ηθοποιούς ιταλικής καταγωγής (Pierfrancesco Favino, Valeria Golino), καθώς και τον Haluk Bilginer στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Pablo Larraín από την άλλη δεν είναι πρωτάρης όσον αφορά τα κινηματογραφικά βιογραφικά, έχοντας στο ενεργητικό του τα πολυσυζητημένα «Spencer» και «El Conde» - ενώ το 2016 ανέλαβε για πρώτη φορά να εξερευνήσει τον Ωνασικό περίγυρο, με το πολυβραβευμένο βιογραφικό «Jackie» της Jackie Kennedy, το οποίο απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Δεκεμβρίου, από το Cinobo και την Faliro House.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το θέατρο της διασποράς στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
Η ταινία χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί
Πώς μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σε κάποιον, αν δεν θέλει να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα;
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου
Και το παράδοξο πίσω από τα νούμερα
Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου
Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον.
Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα
Ο Ρέιφ Φάινς παραδίδει μια σπάνιας συναισθηματικής έντασης ερμηνεία
Δείτε πρώτοι το φιλμ που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη
Το αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής στην Ελληνίδα ηθοποιό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.