- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο στην ταινία «Modi» - Οι πρώτες εικόνες
26 χρόνια μετά την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στο «The Brave»
Τζόνι Ντεπ: Σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο στην ταινία «Modi» 26 χρόνια μετά το «The Brave» του 1997
Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι οφείλει στον Αλ Πατσίνο την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την επερχόμενη βιογραφική ταινία, «Modi». Η νέα ταινία, η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής, ακολουθεί τον Ιταλό καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι για 48 ώρες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Είναι η πρώτη που σκηνοθετεί ο Ντεπ μετά την ταινία «The Brave» του 1997, στην οποία πρωταγωνίστησε επίσης μαζί με τον Μάρλον Μπράντο.
Σε δήλωσή του, ο Ντεπ είπε ότι ο Πατσίνο, που υποδύεται τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιάτ, τον έπεισε να συμμετάσχει στο κινηματογραφικό έργο.
Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο ξανά μαζί στο σινεμά- Οι πρώτες εικόνες
Στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει διακρίνονται ο Τζόνι Ντεπ και ο Αλ Πατσίνο να συζητούν για μία σκηνή.
«Η έναρξη αυτού του κινηματογραφικού ταξιδιού ως σκηνοθέτης του "Modi" ήταν μια απίστευτα ικανοποιητική και μεταμορφωτική εμπειρία» ανέφερε ο Τζόνι Ντεπ και εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη του σε όλο το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την ακλόνητη δέσμευση και τη δημιουργικότητά τους.
«Στον Αλ, που ζήτησε να κάνω αυτή την ταινία – πώς θα μπορούσα να αρνηθώ στον Πατσίνο; Μια ειλικρινή αναγνώριση για τη γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου και της αφοσίωσής του σε αυτό το έργο» πρόσθεσε.
«Το "Modi" είναι μια απόδειξη του συνεργατικού πνεύματος της ανεξάρτητης δημιουργίας ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω αυτή τη μοναδική και συναρπαστική ιστορία στον κόσμο» δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ.
Στην ταινία ο Ρικάρντο Σκαρμάτσιο υποδύεται τον Μοντιλιάνι και πρωταγωνιστούν επίσης οι Αντόνια Ντεσπλά, Στίβεν Γκρέιχαμ, Μπρούνο Γκουέρι, Ράιαν ΜακΠάρλαντ, Λουίζα Ρανιέρι και Σάλι Φίλιπς.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η ταινία "Modi" θα ακολουθεί τον Μοντιλιάνι για ένα 48ωρο καταγράφοντας μια χαοτική σειρά γεγονότων στους δρόμους και τα μπαρ του κατεστραμμένου από τον πόλεμο Παρισιού κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Η ιστορία του Φραντς Κάφκα, από τα παιδικά του χρόνια στην Πράγα μέχρι και την τελευταία περίοδο της ζωής του.
H υπόθεση ομηρείας του δραπέτη βαρυποινίτη Σορίν Ματέι το 1998 που είχε καθηλώσει το πανελλήνιο
Punisher, Hulk και Scorpion μεταξύ των ηρώων που κάνουν την εμφάνισή τους
Από το 2029, η 101η απονομή θα μεταφερθεί στο YouTube
Το «Tales From ’85» αποτελεί μέρος της ευρύτερης επέκτασης του franchise
«Είμαστε εξαιρετικά αναστατωμένοι» - Καταδικάζει την απρεπή συμπεριφορά προς την ηθοποιό
Η απουσία της αναζωπύρωσε και τις μνήμες από την αντίστοιχη περσινή περίπτωση του Αλέν Ντελόν
Την Παρασκευή 20 Μαρτίου στη Σχολή Κινηματογράφου - Τηλεόρασης
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής με την προβολή της ταινίας «Ο ξένος» του Φρανσουά Οζόν
Με αφορμή την ταινία «The Immortal Man», επιλέγει τα τραγούδια που καθόρισαν τον σκοτεινό κόσμο του Τόμι Σέλμπι
Ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο η επική κινηματογραφική τριλογία που ξεκίνησε το 2021
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Παρόλα αυτά η Μπάρμπρα Στρέιζαντ μίλησε για τον μεγάλο ηθοποιό
Η αντίδραση της ηθοποιού τράβηξε τα βλέμματα στα social media
Ήταν μια βραδιά γεμάτη νίκες, συγκίνηση και γιορτινή ατμόσφαιρα
Το «Marty Supreme» δεν πήρε ούτε ένα Όσκαρ σε 9 υποψηφιότητες
Από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.