Κινηματογραφος

«Οι σκηνές σεξ στο 'Poor Things' είναι ειλικρινείς» σχολιάζει η Έμα Στόουν

Απαντώντας σε επικρίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαφωνήστε επιτέλους, να χαρούμε!
© Yorgos Lanthimos. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 20th Century Studios All Rights Reserved

Έμα Στόουν: Απάντηση για τις σκηνές σεξ στην ταινία «Poor Things»

Η Έμα Στόουν μίλησε στο Radio 4 του BBC χαρακτηρίζοντας τις σκηνές σεξ που υπάρχουν στην ταινία «Poor Things» ως ειλικρινείς και απαντώντας έτσι σε όσους θέλουν το περιεχόμενό «υπερβολικό».

Η ΈΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
© EPA/ALLISON DINNER

«Η Μπέλα είναι εντελώς ελεύθερη και δεν ντρέπεται για το σώμα της»

Η «Μπέλα Μπάξτερ» σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, είναι μία γυναίκα που επανέρχεται στη ζωή και αποκτά τον εγκέφαλο ενός εμβρύου.

«Όλες αυτές οι σκηνές σεξ ανταποκρίνονται στις εμπειρίες της Μπέλα. Το σεξ είναι προφανώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της εμπειρίας και της εξέλιξής της, όπως είναι, θεωρώ, το ίδιο για τους περισσότερους ανθρώπους», εξήγησε η σταρ.

«Εγώ το βλέπω ως μία πτυχή από τις πολλές – η ανακάλυψη του φαγητού, του ταξιδιού και του χορού. Το σεξ είναι μία άλλη πτυχή. Δεν ξέρει πώς να ντροπιάζεται από αυτά τα πράγματαή να καλύπτει καταστάσεις ή να μην βουτάει σε κάθε εμπειρία, όσον αφορά το οτιδήποτε.

»Οπότε, το να μην εστιάσει η κάμερα σε αυτό ή αν πούμε ok, ας κόψουμε όλες αυτές τις σκηνές γιατί η κοινωνία μας λειτουργεί με ένα σημαντικό τρόπο… αυτό θα έμοιαζε με έλλειψη ειλικρίνειας σχετικά με το ποια είναι η Bella. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να είναι γυμνός συνέχεια, αλλά είμαι αυτή που θέλει να τιμήσει τον χαρακτήρα όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό είναι μέρος του ταξιδιού της».

Poor Things | Official Trailer | Searchlight Pictures

Μια γυναίκα μαθαίνει τον κόσμο με τους δικούς της όρους

O Γιώργος Λάνθμος είχε δηλώσει ότι η ταινία δείχνει πώς ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα μία γυναίκα μαθαίνει τον κόσμο με τους δικούς της όρους, κάνοντας μία νέα αρχή από το μηδέν, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις κοινωνικές δομές.

Η ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Άλασντερ Γκρέι, πρωταγωνιστεί επίσης ο Μαρκ Ράφαλο έχει αποσπάσει, μέχρι στιγμής, το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο.

Η Στόουν κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού μουσικής ή κωμωδίας στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτό το μήνα, όπου το «Poor Things» αναδείχθηκε επίσης καλύτερη ταινία μουσικής ή κωμωδίας.

Πηγή: BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ