- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Οι σκηνές σεξ στο 'Poor Things' είναι ειλικρινείς» σχολιάζει η Έμα Στόουν
Απαντώντας σε επικρίσεις
Έμα Στόουν: Απάντηση για τις σκηνές σεξ στην ταινία «Poor Things»
Η Έμα Στόουν μίλησε στο Radio 4 του BBC χαρακτηρίζοντας τις σκηνές σεξ που υπάρχουν στην ταινία «Poor Things» ως ειλικρινείς και απαντώντας έτσι σε όσους θέλουν το περιεχόμενό «υπερβολικό».
«Η Μπέλα είναι εντελώς ελεύθερη και δεν ντρέπεται για το σώμα της»
Η «Μπέλα Μπάξτερ» σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, είναι μία γυναίκα που επανέρχεται στη ζωή και αποκτά τον εγκέφαλο ενός εμβρύου.
«Όλες αυτές οι σκηνές σεξ ανταποκρίνονται στις εμπειρίες της Μπέλα. Το σεξ είναι προφανώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της εμπειρίας και της εξέλιξής της, όπως είναι, θεωρώ, το ίδιο για τους περισσότερους ανθρώπους», εξήγησε η σταρ.
«Εγώ το βλέπω ως μία πτυχή από τις πολλές – η ανακάλυψη του φαγητού, του ταξιδιού και του χορού. Το σεξ είναι μία άλλη πτυχή. Δεν ξέρει πώς να ντροπιάζεται από αυτά τα πράγματαή να καλύπτει καταστάσεις ή να μην βουτάει σε κάθε εμπειρία, όσον αφορά το οτιδήποτε.
»Οπότε, το να μην εστιάσει η κάμερα σε αυτό ή αν πούμε ok, ας κόψουμε όλες αυτές τις σκηνές γιατί η κοινωνία μας λειτουργεί με ένα σημαντικό τρόπο… αυτό θα έμοιαζε με έλλειψη ειλικρίνειας σχετικά με το ποια είναι η Bella. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να είναι γυμνός συνέχεια, αλλά είμαι αυτή που θέλει να τιμήσει τον χαρακτήρα όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό είναι μέρος του ταξιδιού της».
Μια γυναίκα μαθαίνει τον κόσμο με τους δικούς της όρους
O Γιώργος Λάνθμος είχε δηλώσει ότι η ταινία δείχνει πώς ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα μία γυναίκα μαθαίνει τον κόσμο με τους δικούς της όρους, κάνοντας μία νέα αρχή από το μηδέν, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις κοινωνικές δομές.
Η ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Άλασντερ Γκρέι, πρωταγωνιστεί επίσης ο Μαρκ Ράφαλο έχει αποσπάσει, μέχρι στιγμής, το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο.
Η Στόουν κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού μουσικής ή κωμωδίας στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτό το μήνα, όπου το «Poor Things» αναδείχθηκε επίσης καλύτερη ταινία μουσικής ή κωμωδίας.
Πηγή: BBC
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Η μεγάλη γιορτή του σινεμά επιστρέφει από τις 21 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου με ένα πλούσιο δεκαήμερο δράσεων
Το παρών έδωσε η Ciara O' Floinn, πρέσβειρα της Ιρλανδίας και τιμώμενης χώρας του φετινού φεστιβάλ
Σαν σήμερα, το 1962 έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία του πράκτορα 007
Πανωλεθρία στα ταμεία για τη σατιρική ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου
Μάλλινες κουβέρτες στα χαλίκια, κλεμμένα φιλιά κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό, χειμερινή μαγεία
Η επανένωση με τον σκηνοθέτη
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε στη Στέγη τη νέα του ταινία - Μίλησε για τα γυρίσματα στην Ελλάδα
Στη νέα ταινία του Τόνι Γκιλρόι
Η αναζήτηση της «καλής Γερμανίας» και οι δοκιμασίες της ανθρώπινης ακεραιότητας
Τι συμβαίνει όταν ένας καλλιτέχνης του 2026 μπαίνει, πενήντα πέντε χρόνια αργότερα, μέσα στο ιδιωτικό όνειρο του Μπίντγκουντ και αποφασίζει πώς ακούγεται;
Επιστροφή στην Ισπανία για τον 90χρονο σκηνοθέτη με αγγλόφωνη παραγωγή
Η Paramount υπόσχεται ότι το φιλμ θα προσφέρει μια φρέσκια ματιά στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών της Hasbro
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου με τον Τομ Κρουζ διχάζει όσο λίγες φέτος. Μήπως όμως οι περισσότεροι «θεατές» κοίταξαν προς τη λάθος πλευρά της σκηνής;
Τα ρηχά νερά, το ναυάγιο και οι υπερπαραγωγές που αντέχουν
Έμπνευση από τη σκοτεινή αίθουσα και την έρημο φέρει η οπτική ταυτότητα της διοργάνωσης
Οι ταινίες που αξίζει να δούμε στις σκοτεινές αίθουσες
Ένα διάσημο bestseller της Κόλιν Χούβερ δίνει πνοή στο ψυχολογικό θρίλερ με το λαμπερό καστ και μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στο δεύτερο μέρος
To φιλμ έσκισε στη Γαλλία, με περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια εισιτήρια.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.