- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Είμαι τυχερός που μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ στα 62»
Μίλησε για τη στροφή στη σκηνοθεσία - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τον Μπραντ Πιτ
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη στροφή στη σκηνοθεσία και τη νέα του ταινία, «The Boys in the Boat» - Τι είπε για τον Μπραντ Πιτ.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για τη στροφή του στη σκηνοθεσία στην τελευταία του ταινία, «The Boys in the Boat».
Τζορτζ Κλούνεϊ: Επιστρέφει στη σκηνοθεσία
Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν του 2013, η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά τη δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
«Είναι πιο ενδιαφέρον, έχεις πολύ περισσότερο τον έλεγχο. Μπορώ να είμαι επικεφαλής και δεν χρειάζεται να μάθω πώς να κωπηλατώ», δήλωσε ο σταρ σε συνέντευξή του στο Sky News.
«Είναι ωραίο να έρχεσαι το πρωί και να γράφεις ένα σενάριο και μετά να αναθέτεις σε κάποιον να φτιάχνει ένα σκηνικό που σχεδίασες εσύ, πραγματικά είναι... καθώς μεγαλώνεις, πρέπει να έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις. Δεν μπορείς να κάνεις μόνο ένα πράγμα. Είμαι τυχερός γιατί είμαι 62 ετών και μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ, ενώ πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν αυτό», πρόσθεσε ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.
«The Boys In The Boat»: Η νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ
Πρωταγωνιστούν ο Κάλουμ Τέρνερ και ο Tζόελ Έτζερτον μαζί με ένα ταλαντούχο καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων είναι οι Τζακ Μέλχερν και Πίτερ Γκίνες.
Ο Κλούνεϊ ανέλαβε να μετατρέψει τους οκτώ νέους πρωταγωνιστές, οι οποίοι δεν είχαν κρατήσει ποτέ κουπί, σε Ολυμπιονίκες αθλητές.
Η προπόνησή τους ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων και διαρκούσε τέσσερις ώρες την ημέρα.
«Θέλω να δουλεύω μόνο με ανθρώπους που θέλουν να είναι εκεί και τους αρέσει αυτό που κάνουν, γιατί οι ώρες είναι πολλές και σκληρές. Είναι δύσκολο να το κάνεις. Κανείς δεν είναι εδώ για να παραπονεθεί» ανέφερε.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απολαμβάνει τη συνεργασία του με τον Μπραντ Πιτ
Ακόμα στην συνέντευξη παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να απολαμβάνει τη συνεργασία του με τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο συναντιέται ξανά στο νέο θρίλερ δράσης «Wolfs».
«Μου αρέσει ακόμα να παίζω, διασκεδάζω. Μόλις έκανα μια ταινία με τον Μπραντ Πιτ, είναι ένας ανερχόμενος ηθοποιός», είπε χαριτολογώντας ο Κλούνεϊ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Μετά το «Mirai» ο διάσημος Μαμόρου Χοσόντα μας ταξιδεύει σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους
Το φιλμ πετυχαίνει να μας κλέψει την καρδιά όχι μόνο για τα επίκαιρα μηνύματά του αλλά και για την τρυφερότητα που επιδεικνύει
Διακρίθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας 2025, κερδίζοντας το Βραβείο Κοινού
Η Τζέσι Μπάκλεϊ βρίσκει ακόμη έναν δυνατό ρόλο, που θα συζητιέται για καιρό, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ παίζει με την άνεση του ηθοποιού που τα καταφέρνει όλα.
Ποιες εταιρείες παραγωγής κυριαρχούν στην βιομηχανία του θεάματος
Οι πολλές εκδοχές ενός από τα σημαντικότερα μυθιστορήματα της γοτθικής λογοτεχνίας
Η Μπερλινάλε στο μάτι του κυκλώνα
Πολιτική, Ιστορία, σινεφίλ ιστορίες αλλά και Ζιλιέτ Μπινός στη διοργάνωση, που περιλαμβάνει ένα χορταστικό μενού 252 ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους
Mια χώρα υπό δικτατορία κι ένα παιδί που προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο γύρω του
Έτοιμο το πρώτο προσχέδιο από τον σεναριογράφο του House of Cards
Η ταινία βασίζεται στο αδημοσίευτο κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Οδοιπορικό Μαουτχάουζεν – Μάιος 1988»
«Ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του
Οι διαχρονικές παρεξηγήσεις για τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που, τελικά, δεν ήταν τέτοια
Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ
Είναι μια χαρά εκείνος και η οικογένειά του, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Ο 64χρονος ηθοποιός πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1991
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.