- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«The Boys In The Boat»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ
Επιστρέφει στη σκηνοθεσία με την ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου
Τζορτζ Κλούνεϊ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του - Επιστρέφει στη σκηνοθεσία με την ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
O Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρει τους θεατές της μεγάλης οθόνης, από την σκηνοθετική καρέκλα, στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου για τις ανάγκες της ταινίας «The Boys In The Boat».
Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν του 2013 η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
Πρωταγωνιστούν οι Κάλουμ Τέρνερ και ο Tζόελ Έτζερτον μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών οι Τζακ Μούλχερν, Χάντλεϋ Ρόμπινσον, Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ, Πίτερ Γκίνες και Κρις Διαμαντόπουλος.
Το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από τα MGM Studios ξεκινά με τον Τέρνερ να υποδύεται τον Τζο Ραντζ και να αναπολεί τις στιγμές που έζησε κατά το μεγάλο θρίαμβο. Ο ίδιος έχει εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του και ως φοιτητής μαθαίνει ότι αν ενταχθεί στην ομάδα κωπηλασίας θα λάβει δουλειά και στέγη.
«Το Boys in the Boat μιλά για αυτά τα δυνατά, σκληραγωγημένα παιδιά, που όμως ήταν φτωχά και πεινασμένα και κωπηλατούσαν γιατί ήταν ο μοναδικός τρόπος να παραμείνουν στο κολέγιο», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε βίντεο από τα παρασκήνια που μοιράστηκε πρόσφατα το PEOPLE.
Την μουσική υπογράφει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά(Alexandre Desplat) σε παραγωγή των Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ(Grant Heslov).
Αναμένεται στους κινηματογράφους ανήμερα των Χριστουγέννων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γκέοργκι Ουνκόφσκι σκηνοθετεί ένα φιλμ ζόρικης ενηλικίωσης
Ο άθλος του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα
Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχει προκαλέσει διχασμό
Τον ρόλο του νεαρού Σταλόνε αναλαμβάνει ο Άντονι Ιπολίτο
«Ο κινηματογράφος ίσως έφτασε στο απόγειό του με αυτό το επικό μπλοκμπάστερ» - Βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes
Μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2028 η πρεμιέρα
19 χρόνια animation με καλεσμένους-έκπληξη και μοναδικές προβολές
Την πληροφορία γνωστοποίησε ο επί χρόνια εκπρόσωπός του, Φίλιπ Γκρεντζ
Τι είπε ο γνωστός σκηνοθέτης για τον συνάδελφό του
Πενήντα ταινίες που γυρίστηκαν ταυτόχρονα και είναι όλες τους σπουδαίες: Πώς έγινε αυτό;
Ο Κρίστοφερ Νόλαν μετατρέπει το ομηρικό έπος σε μια ιστορία τραύματος, ενοχής και ηθικής αποκατάστασης
Περιπλάνηση στους δρόμους του Παρισιού με τη Φανί Αρντάν
Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 28 Αυγούστου - Με Μισέλ Μόναχαν και Άνταμ Σκοτ
Το κινηματογραφικό έπος έρχεται στις αίθουσες με μηνύματα για θριαμβευτική πορεία στο box office
Η δυστοπική περιπέτεια επιβίωσης έρχεται στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου
Γιατί η συζήτηση γύρω από το casting της Οδύσσειας λέει περισσότερα για εμάς παρά για τον Όμηρο
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Το θρυλικό franchise τρόμου αναβιώνει με βάση το αυθεντικό σενάριο του Γουές Κρέιβεν
Ο δισεκατομμυριούχος που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.