Κινηματογραφος

Έμα Στόουν για Τέιλορ Σουίφτ: «Τι μ@#$%»

Τι είπε με αφορμή τους πανηγυρισμούς της ποπ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ΈΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
© EPA/ALLISON DINNER

Έμα Στόουν για Τέιλορ Σουίφτ: Η viral αντίδρασή της στους πανηγυρισμούς της ποπ-σταρ για τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες

Ένα αστείο στιγμιότυπο με πρωταγωνίστριες τις Έμα Στόουν και Τέιλορ Σουίφτ έγινε viral από την βραδιά των Χρυσών Σφαιρών.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του Poor Things αποκάλεσε με ένα «κοσμιτικό» επίθετο την Σουίφτ μετά τη βράβευσή της το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου.

Η Στόουν βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, ως η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Την ώρα που η κάμερα αποτύπωνε τις αντιδράσεις του κοινού, φαίνεται η Σουίφτ να ζητωκραυγάζει και να φωνάζει για να υποστηρίξει τη φίλη της.

Emma Stone Jokingly Calls Taylor Swift an 'A-hole' At The Golden Globes #shorts

Ειδικότερα, σε δηλώσεις που έκανε μετά την απονομή, η Έμα Στόουν πήγε στο μικρόφωνο και είπε στην κατάμεστη αίθουσα, «Τι μ@@@@, έχω δίκιο;» με το υπόλοιπο καστ της ταινίας να ξεσπά σε γέλια.

«Τη γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί. Ήταν επίσης υποψήφια απόψε κι αυτό είναι υπέροχο, αλλά τι μ@@@», συνέχισε η ηθοποιός.

Jennifer Lawrence Has The Best Reactions

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ