- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
«Αιώνια ευγνώμων» η Έμα Στόουν στον Γιώργο Λάνθιμο
«Γιώργο, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω που δεν το έχω ήδη πει» ανέφερε μεταξύ άλλων
Έμα Στόουν: Ευχαριστίες σε Λάνθιμο
Το βραβείο της Καλύτερης Γυναίκας Ηθοποιού σε κωμωδία απέσπασε η Έμα Στόουν στην ταινία «Poor Things», στη μεγάλη βραδιά της 81ης τελετής για τις Χρυσές Σφαίρες 2024. Λαμβάνοντας το βραβείο της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιώργο Λάνθιμο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την γνωριμία τους.
«Γουίλιαμ, Μαρκ, Ράμι, κάνατε την κάθε μέρα (στα γυρίσματα) διασκεδαστική, όπως και το υπόλοιπο καστ. Ω Θεέ μου, μου απομένουν μόνο 18 δευτερόλεπτα. Η ομάδα φανταστική, με τον Τόνι τον σεναριογράφο είναι η 13η φορά που συνεργαζόμαστε. Μου αρέσει να κάνω αυτούς τους διαλόγους και μου αρέσει να σε τρομοκρατώ με την άθλια προφορά μου. Γιώργο, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω που δεν το έχω ήδη πει, αλλά θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας, για πάντα.
Το να παίξω την Μπέλα ήταν φανταστικό, νομίζω ότι (το Poor Things) είναι ρομαντική κομεντί, αλλά με την έννοια ότι η Μπέλα ερωτεύεται την ίδια τη ζωή περισσότερο από έναν άνθρωπο, αποδέχεται τα καλά και τα κακά που είναι ίσης σημασίας και με έκαναν να δω τη ζωή διαφορετικά. Ότι όλα μετράνε και όλα είναι σημαντικά κι εκείνη (η Μπέλα) έμεινε μαζί μου, οπότε αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια της Έμα Στόουν κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας.
Η αποκάλυψη για την νέα ταινία
Ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψε ότι και στην νέα ταινία θα συμμετέχει ο Γουίλεμ Νταφόε και θα είναι ένα πολύ διαφορετικό φιλμ από το «Poor Things». Η ταινία, όπως ανέφερε ο Έλληνας σκηνοθέτης, θα αφηγηθεί τρεις διαφορετικές ιστορίες και Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε θα υποδυθούν από τρεις διαφορετικούς ρόλους. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λάνθιμο η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και πρόθεση του είναι να βγει το συντομότερο στις κινηματογραφικές αίθουσες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.