Κινηματογραφος

Η νέα ταινία «Jason Bourne» ετοιμάζεται από τη Universal - Ποιος θα είναι ο υποψήφιος σκηνοθέτης

Η επιστροφή του Matt Damon και ο βραβευμένος Edward Berger του «All Quiet on the Western Front»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα ταινία «Jason Bourne» ετοιμάζεται από την Universal - Ποιος είναι ο υποψήφιος σκηνοθέτης
Ο Matt Damon έπαιξε για πρώτη φορά τον ρόλο του assassin στο αρχικό «Bourne Identity» το 2002 © ΕΡΑ / CLEMENS BILAN

«Jason Bourne»: Η νέα ταινία της Universal - Θα είναι ο Edward Berger του «All Quiet on the Western Front» ο επόμενος σκηνοθέτης;

Μια νέα ταινία με τον Jason Bourne βρίσκεται στα πρώτα βήματα της παραγωγής από την Universal , με τον σκηνοθέτη του «All Quiet on the Western Front», Edward Berger να είναι υποψήφιος για τη σκηνοθεσία.

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον υπερκατάσκοπο Bourne θα είναι η τελευταία δόση στο επιτυχημένο franchise με πέντε ταινίες μέχρι στιγμής - τέσσερις από τις οποίες πρωταγωνιστεί ο Matt Damon - και περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

Σύμφωνα με το Variety,η κατασκοπευτική ταινία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, επομένως η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα αργήσει αρκετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει σενάριο στα σκαριά, ούτε καν συγγραφέας, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο εάν το σχέδιο είναι να επανέρθουν τα αρχικά μέλη του καστ ή να γίνει ολικό reboot.

Άγνωστο ακόμα αν θα πρωταγωνιστήσει ο Matt Damon ή ο Jeremy Renner

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν o Matt Damon - ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά τον ρόλο του assassin  με αμνησία στο αρχικό «Bourne Identity» το 2002 και πιο πρόσφατα επανέλαβε το ρόλο στο «Jason Bourne» το 2016 - θα επιστρέψει. Το ίδιο ισχύει και για τον Jeremy Renner, ο οποίος έπαιξε τον πράκτορα των black ops, Aaron Cross στο «The Bourne Legacy» το 2012, αν και η εμπλοκή του πρώτου μπορεί να είναι πιο πιθανή.

Εάν κλείσει η συμφωνία, ο σκηνοθέτης Edward Berger θα είναι ανάμεσα σε «βαριά» ονόματα σκηνοθετών του franchise, όπως ο Doug Liman («The Bourne Identity», 2002), ο Paul Greengrass («The Bourne Supremacy», 2004 - «The Bourne Ultimatum», 2007 - «Jason Bourne, 2016) και Tony Gilroy («The Bourne Legacy», 2012).

Πιο πρόσφατα, ο Berger σκηνοθέτησε το έπος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, «All Quiet on the Western Front», το οποίο κέρδισε τέσσερα Όσκαρ συμπεριλαμβανομένου της καλύτερης διεθνούς ταινίας μεγάλου μήκους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ