Κινηματογραφος

Ξεκινούν άμεσα τα γυρίσματα του «Deadpool 3» μετά το τέλος της απεργίας στο Χόλιγουντ

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel με τους Ράιαν Ρέινολντς και τον Χιου Τζάκμαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Deadpool 3»: Ξεκινά τα γυρίσματα μετά το τέλος της απεργίας
«Deadpool 3»: Ξεκινά τα γυρίσματα μετά το τέλος της απεργίας © IMDB

«Deadpool 3»: Ξεκινά τα γυρίσματα μετά το τέλος της απεργίας - Η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel με τους Ράιαν Ρέινολντς και τον Χιου Τζάκμαν

Μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών η πολυαναμενόμενη ταινία «Deadpool 3» ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα και μάλιστα πριν από τη γιορτή των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου), όπως επιβεβαίωσε στο Variety πηγή προσκείμενη στην παραγωγή.

Η νέα ταινία των Marvel Studios επανενώνει τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) τόσο με τον σκηνοθέτη Σον Λέβι (Shawn Levy), όσο και με τον Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman), ο οποίος θα επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του σούπερ ήρωα Γούλβεριν για 10η φορά. Είναι μία από τις σημαντικότερες παραγωγές της Disney η οποία διέκοψε τα γυρίσματα που είχαν ξεκινήσει τον Μάιο στο Λονδίνο λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA και με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2024.

Ο Ράιαν Ρέινολντς σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες μετά τη λήξη της απεργίας μοιράστηκε ότι η ταινία έρχεται «το καλοκαίρι του 2024». Στη συνέχεια το επιβεβαίωσε η Disney ορίζοντας νέα ημερομηνία κυκλοφορίας την 26η Ιουλίου 2024, Θα είναι η μοναδική ταινία των Marvel Studios για το 2024.

H Έμα Κόριν και ο Μάθιου Μακφάντιεν είναι οι νέοι πρωταγωνιστές που συμπληρώνουν το καστ, ενώ επιστρέφουν μεταξύ άλλων οι Μορένα Μπακαρίν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Σόρι Κουτσούνα, Κάραν Σόνι, Ρομπ Ντιλέινι καθώς και η Τζένιφερ Γκάρνερ ως Ηλέκτρα.

Δύο άλλες παραγωγές της Marvel Studios για το Disney+ το «Daredevil: Born Again» με τον Τσάρλι Κοξ και το «Wonder Man» με τον Yahya Abdul-Mateen II, που διέκοψαν επίσης τα γυρίσματα τα οποία είχαν ξεκινήσει την άνοιξη, προς το παρόν, είναι άγνωστο πότε θα ξαναρχίσουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ