Κινηματογραφος

«Συνειδητοποιείς ότι πλησιάζεις στον θάνατο»: Ο 90χρονος Μάικλ Κέιν δηλώνει ότι έχει αποσυρθεί

Τι λέει για τη συμμετοχή του στο «The Great Escaper»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Κέιν
© EPA / Μάικλ Κέιν

Michael Caine: Η ταινία «The Great Escaper» και οι δηλώσεις του για τον θάνατο

Ο σερ Μάικλ Κέιν (Michael Caine) παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph ότι η νέα του ταινία «The Great Escaper» με την Γκλέντα Τζάκσον (Glenda Jackson), θα μπορούσε να είναι η τελευταία της καριέρας του.

«Είμαι 90 ετών τώρα, δεν μπορώ να περπατήσω καλά και όλα αυτά. Κατά κάποιο τρόπο έχω αποσυρθεί πλέον» δήλωσε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός. Tο «The Great Escaper» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του 89χρονου Μπέρναντ Τζόρνταν ενός βετεράνου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος φεύγει κρυφά από τον οίκο ευγηρίας για να παραστεί στην τελετή της 70ής επετείου της Απόβασης στη Νορμανδία.

«Ήμουν τόσο χαρούμενος που το έκανα» συνέχισε ο Μάικλ Κέιν. «Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας του Μπέρναντ. Πιστεύω ότι ήταν απίστευτος και είναι τόσο όμορφα γραμμένος….πέρασα υπέροχα». Μιλώντας για τη θετική πλευρά της 9ης δεκαετίας που διανύει είπε χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν περιμένει από σένα να κάνεις πολλά και οι άνθρωποι κάνουν πράγματα για σένα». Στον αντίποδα, «είναι τόσα πολλά που εξαφανίζονται από τη ζωή σου. Δεν μπορείς να τρέξεις, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο και σταδιακά συνειδητοποιείς ότι πλησιάζεις στο θάνατο».

Kάνοντας απολογισμό ζωής, ο αγαπημένος σταρ υπογραμμίζει ότι «έζησα την καλύτερη δυνατή ζωή που θα μπορούσα να σκεφτώ» με «την καλύτερη δυνατή σύζυγο και την καλύτερη δυνατή οικογένεια».

Σύμφωνα με το EW το «The Great Escaper» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ