- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Συγκλονίζει η Κέρι Ουάσινγκτον: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»
Η μάχη της με την διατροφική διαταραχή
Κέρι Ουάσινγκτον: Η μάχη της με την διατροφική διαταραχή και οι σκέψεις αυτοκτονίας
Η Κέρι Ουάσινγκτον περιγράφει λεπτομερώς τις συνέπειες που είχε η διατροφική διαταραχή από την οποία έπασχε, όχι μόνο για την ψυχική της υγεία, αλλά και για την ίδια της τη ζωή.
Σε συνέντευξη με την Ρόμπιν Ρόμπερτς, η Ουάσιγκτον αποκάλυψε πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει στο απόγειο της διαταραχής της και «προσπαθούσε να αυτοκαταστραφεί».
Η ηθοποιός διάβασε επίσης ένα απόσπασμα από τα νέα της απομνημονεύματα «Thicker Than Water» --που θα κυκλοφορήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου-- και μοιράστηκε ότι μέχρι να πάει στο κολέγιο η σχέση της με το φαγητό και το σώμα της είχε «γίνει ένας τοξικός κύκλος αυτοκατάχρησης που χρησιμοποιούσε τα εργαλεία της πείνας, της υπερφαγίας, της σωματικής εμμονής και της ψυχαναγκαστικής άσκησης».
«Μπορούσα να νιώσω ότι η κακοποίηση ήταν ένας τρόπος να βλάψω πραγματικά τον εαυτό μου, σαν να μην ήθελα να είμαι εδώ», είπε. «Με τρόμαζε που δεν μπορούσα να θέλω να είμαι εδώ γιατί πονούσα τόσο πολύ».
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»
Ερωτηθείσα αν σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, η Ουάσιγκτον απάντησε: «Ναι. Ναι... Η συμπεριφορά μου ήταν ότι με μικρές πράξεις προσπαθούσα να καταστρέψω τον εαυτό μου».
Είπε ακόμη ότι προσευχήθηκε για να μπορέσει να ξεφύγει από τη διατροφική διαταραχή, καθώς η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και αγωνιζόταν να διατηρήσει την «τέλεια» εικόνα της στον έξω κόσμο.
«Το πρώτο πράγμα που με γονάτισε --όπως την πρώτη φορά που γονάτισα και προσευχήθηκα σε κάποια δύναμη μεγαλύτερη από εμένα για να πω, "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, χρειάζομαι λίγη βοήθεια"-- ήταν με το φαγητό μου», είπε.
«Ήμουν καλή στο να αποδώσω το "τέλειο". Ήμουν καλή στον έλεγχο. Θα μπορούσα να είμαι σε πάρτι όλη τη νύχτα και να πίνω, να καπνίζω και να κάνω σεξ και να εμφανίζομαι και να έχω καλούς βαθμούς», συνέχισε. «Ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ήμουν τόσο υψηλής λειτουργικότητας και το φαγητό με έβγαλε εκτός. Η δυσμορφία του σώματος, το μίσος για το σώμα, ήταν πέρα από τον έλεγχό μου και πραγματικά με οδήγησε στο να νιώσω ότι "χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον, ή κάτι, μεγαλύτερο από εμένα γιατί έχω πρόβλημα και δεν ξέρω πώς να ζήσω με αυτό"».
Η Ουάσιγκτον είπε ακόμα πως αν και είναι καλύτερα τώρα, δίνει μάχη με τη διατροφική της διαταραχή καθημερινά.
«Δεν θα έλεγα ότι δεν παίζω ποτέ με το φαγητό, απλώς είναι πολύ διαφορετικό τώρα», είπε. «Δεν είναι στα άκρα. Δεν υπάρχει αυτοκτονικός ιδεασμός, δεν είμαι πια εκεί… Ο πάτος έχει ανέβει πολύ ψηλότερα, όπου αρκεί μια μικρή ταλαιπωρία με αυτό για να ξέρω ότι αυτός είναι ένας τρόπος να ελέγξω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο εύκολο. Είναι πολύ πιο λογικό από ό,τι ήταν παλιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.