Κινηματογραφος

Επανενώνεται το crew του «Pulp Fiction»: Ο Ταραντίνο θέλει τον Τζον Τραβόλτα στη νέα ταινία του

Ο 69χρονος σταρ φέρεται να καταλαμβάνει βασικό ρόλο στο καστ του «The Movie Critic»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζον Τραβόλτα φέρεται να είναι στο καστ της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, «The Movie Critic» - Επανενώνονται οι βασικοί συντελεστές του «Pulp Fiction»
Ο Τζον Τραβόλτα αναμένεται να έχει ρόλο στην ταινία «The Movie Critic», του Κουέντιν Ταραντίνο © EPA/Ettore Ferrari

Ο Τζον Τραβόλτα φέρεται να είναι στο καστ της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, «The Movie Critic» - Επανενώνονται οι βασικοί συντελεστές του «Pulp Fiction»

Ο διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να έχει ορίσει το καστ για την επερχόμενη ταινία του «The Movie Critic» και επιδιώκει να είναι μία επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της μεγάλης κινηματογραφικής του επιτυχίας, «Pulp Fiction».

Σύμφωνα με τον Τζεφ Σνάιντερ, αρθρογράφο στο Χόλιγουντ, ο Τζον Τραβόλτα αναμένεται να έχει ρόλο στην ταινία «The Movie Critic».

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ, λέγεται ότι θα γίνει ακρόαση για την ταινία.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, ο Τζον Τραβόλτα θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στην ταινία.

Νωρίτερα φέτος, η Daily Express ανέφερε ότι ο Ταραντίνο ήθελε να προτείνει στον Μπρους Γουίλις την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια.

Και οι τρεις ηθοποιοί, Τραβόλτα, Τζάκσον και Γουίλις, πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Pulp Fiction».

Pulp Fiction | Official Trailer (HD) - John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson | MIRAMAX

«The Movie Critic»: Oι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Deadline για το «The Movie Critic», ο Ταραντίνο είπε ότι η ταινία βασίζεται σε έναν δευτεροκλασάτο κριτικό κινηματογράφου που εργαζόταν σε περιοδικό πορνό και διαδραματίζεται στη Νότια Καλιφόρνια το 1977.

«Έγραφε για mainstream ταινίες. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ήταν κυνικός ως διάολος. Οι κριτικές του ήταν ένας συνδυασμός του Χάουαρντ Στερν στην αρχή της καριέρας του και του Τράβις Μπικλ αν ήταν κριτικός κινηματογράφου», διευκρίνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ