Κινηματογραφος

Ο Τάρον Έγκερτον επέμεινε πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Επειδή δεν έχει το κατάλληλο σώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τάρον Έγκερτον
© Wikimedia Commons

Τάρον Έγκερτον: Επέμεινε πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ - Επειδή δεν έχει το κατάλληλο σώμα

Για το αν θα είναι εν τέλει ο Τζέιμς Μποντ τοποθετήθηκε για ακόμα μία φορά ο Τάρον Έγκερτον.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι στη λίστα των υποψηφίων για τον επόμενο πράκτορα 007 αλλά όπως τόνισε «δεν έχει το κατάλληλο σώμα».

«Δεν νομίζω ότι είμαι η σωστή επιλογή για αυτόν τον ρόλο. Πρέπει να έχεις σταθερά ένα σώμα σαν αρχαιοελληνικό άγαλμα για να είσαι αυτός ο τύπος. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ ακόμα. Πάντα πάλευα με το βάρος μου», δήλωσε ο Εγκερτον στην εφημερίδα The Telegraph.

Και συνέχισε λέγοντας «είναι λίγο σαν να είσαι πρεσβευτής της επωνυμίας του Μποντ καθώς και να είσαι και ηθοποιός. Και αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι διάβασα ότι η [παραγωγός] Μπάρμπαρα Μπρόκολο είπε ότι είναι μια δέσμευση 15 ετών. Είναι κάπως άσχετο το πώς νιώθω γι' αυτό, ούτως ή άλλως, γιατί μπορώ να σας πω ότι δεν υπήρξαν τηλεφωνήματα».

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Εγκερτον είχε ακουστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στα ονόματα των Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, Χένρι Κάβιλ, Ιντρις Ελμπα, Τομ Χάρντι, Τομ Χόλαντ και Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ